Ο Δήμος Βέροιας μάζεψε τους επιθετικούς σκύλους από τους Αγ. Αναργύρους


Από τον Δήμο Βέροιας και την αρμόδια για τα αδέσποτα αντιδημαρχία ανακοινώθηκαν τα εξής: Με τη συνεργασία της Εισαγγελία Πρωτοδικών Βέροιας και τη συνδρομή της ομάδα ΔΙ.ΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, εξωτερικού συνεργάτη κτηνιάτρου και της Δημοτικής Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε επιτυχώς η περισυλλογή επικίνδυνων ζώων (σκύλων), από το αρμόδιο συνεργείο περισυλλογής του Δήμου Βέροιας.

Τα επικίνδυνα ζώα περισυλλέχθηκαν από την περιοχή του πάρκου Αγίων Αναργύρων και οδηγήθηκαν στο δημοτικό κτηνιατρείο – καταφύγιο, όπου δέχονται τη φροντίδα και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη του αρμόδιου προσωπικού.

Με την ευκαιρία αυτή, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Εισαγγελία Πρωτοδικών Βέροιας και την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, για τη πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν στέφοντας με απόλυτη επιτυχία την περισυλλογή των επικίνδυνων ζώων. 

Η συγκεκριμένη δράση του Δήμου Βέροιας αποτελεί συνέχεια των προσπαθειών του Δήμου για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς και παρόμοιες δράσεις περισυλλογής επικίνδυνων ζώων θα ενταθούν στο μέλλον με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ-ΑΡΔΕΥΣΗΣ –ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ
ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΚΕΠ

ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

google news