Βέροια: Κορώνα - γράμματα τη ζωή τους παίζουν οι οδηγοί για να περάσουν διάβαση του ΟΣΕ από Βέροια προς Λαζοχώρι (βίντεο ντοκουμέντο)


Χαλασμένο εδώ και μέρες - για ακόμη μια φορά - είναι το σύστημα προειδοποίησης στην σιδηροδρομική διάβαση που βρίσκεται στο δρόμο από Βέροια προς Λαζοχώρι, όπως ανέφεραν διερχόμενοι οδηγοί στο InVeria.gr.

Από το επιτόπιο ρεπορτάζ του InVeria.gr διαπιστώθηκε η επικινδυνότητα της κατάστασης, καθώς δεκάδες οχήματα διήλθαν από το σημείο ρισκάροντας την διέλευση, παρά το γεγονός ότι ήταν ενεργοποιημένα τα προειδοποιητικά σήματα, ενώ οι μπάρες είχαν αφαιρεθεί και πεταχθεί δίπλα στην διάβαση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του InVeria.gr το συγκεκριμένο τμήμα είναι αρμοδιότητα του τεχνικού γραφείου του ΟΣΕ Έδεσσας, αν και βρίσκεται το σημείο πολύ κοντά στη Βέροια.

Για το θέμα ενημερώθηκε η Τροχαία Βέροιας, αλλά και η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Βέροιας και - όπως πληροφορούμαστε - θα προχωρήσουν οι σχετικές διαδικασίες για να διερευνηθεί το περιαστικό.

Διέλευση αμαξοστοιχίας την ώρα του ρεπορτάζ

Μάλιστα, αν και το μεσημέρι της Κυριακής 24 Μαΐου 2020 (που έγινε το ρεπορτάζ και τραβήχτηκε το σχετικό βίντεο)  η διάβαση ήταν τελείως αφύλακτη, το απόγευμα της ίδιας ημέρας μετέβη περιπολικό την ώρα της διέλευσης του τρένου από το σημείο, όπως θα γίνει και το πρωί της Δευτέρας (25/5) που είναι το επόμενο δρομολόγιο.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι είναι συνηθισμένο φαινόμενο η βλάβη στο συγκεκριμένο σημείο, το οποίο είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο διότι υπάρχει στροφή πολύ κοντά στη διάβαση και το τρένο γίνεται τελευταία στιγμή αντιληπτό. Αν παρακολουθήσετε προσεχτικά το βίντεο από το επιτόπιο ρεπορτάζ του InVeria.gr θα το διαπιστώσετε.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το επιτόπιο ρεπορτάζ του InVeria.gr:


Ρεπορτάζ: Νίκος Βουδούρης


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο