Απρόοπτες Περιστάσεις: Νομικά ζητήματα της Εκπαίδευσης στον καιρό του Covid-19 | Διαδικτυακή ημερίδα (18/6)


ΔΤ: Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Γραφείο Νομικής Υποστήριξης, διοργανώνει διαδικτυακή ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Απρόοπτες Περιστάσεις: Νομικά ζητήματα της Εκπαίδευσης στον καιρό του Covid-19», την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 και ώρα 13.00.

Κεντρικός ομιλητής της ημερίδας θα είναι ο κ. Ιωάννης Ιγγλεζάκης, καθηγητής Α.Π.Θ, με θέμα: «Προστασία Προσωπικών Δεδομένων στην Εκπαίδευση».

Στην ημερίδα θα συμμετέχουν με ομιλίες τα μέλη του γραφείου Νομικής Υποστήριξης της Π.Δ.Ε Κεντρικής Μακεδονίας, τα οποία θα αναφερθούν, μεταξύ άλλων στα εξής θέματα:

Πειθαρχικό Δίκαιο
Σχολικές Εκδρομές
Οικογένεια και Άδειες Ειδικού Σκοπού
Εγγραφές στις σχολικές μονάδες

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε, όποιος εκπαιδευτικός, μαθητής ή γονέας έχει σχετικά ερωτήματα, να τα διατυπώσει στην πλατφόρμα που έχει αναρτηθεί στην Ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, στη διεύθυνση: https://www.submit.kmaked.eu έως την Πέμπτη 18 Ιουνίου, ώρα 10:00 π.μ.

Η ημερίδα θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσω livestreaming από το κανάλι  της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης: www.webtv.kmaked.eu και θα παραμείνει αναρτημένη για να είναι στη διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο