Δικηγόρος αδερφού Μαρκέλλας: Θέμα ωρών η σύλληψη της δράστιδας - Θα καταθέσουμε αίτημα για την επιμέλεια


Θέμα ωρών, αν όχι λίγο ημερών, χαρακτήρισε τη σύλληψη της γυναίκας που άρπαξε τη 10χρονη Μαρκέλλα από την περιοχή της Τούμπας, η δικηγόρος του αδερφού της, Ανθούλα Ανάσογλου.

O αδερφός του κοριτσιού μετέβη το πρωί της Τρίτης (16/6) στην Εισαγγελία Ανηλίκων όπου έγινε ακρόαση και μια μεγάλη συζήτηση.

Όπως είπε η ίδια, σε περίπτωση που το περιβάλλον της μητέρας κριθεί ακατάλληλο, τότε ο αδερφός της θα καταθέσει αίτηση για την επιμέλειά της.

"Ετοιμάζουμε μια αίτηση, θα γίνει έρευνα για το περιβάλλον, προτάσσουμε πάνω απ' όλα το σπίτι στο οποίο ζούσε τους τελευταίους μήνες η μικρή, το οποίο είναι το σπίτι της γιαγιάς", σημείωσε η κα Ανάσογλου.

Παράλληλα γνωστοποίησε πως η πλευρά του αδερφού της ανήλικης ζήτησε άδεια προκειμένου να την επισκεφθεί στο Ιπποκράτειο, όπου και νοσηλεύεται, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Αναφορικά με την κατάσταση της 10χρονης Μαρκέλλας η δικηγόρος του αδερφού της είπε πως είναι καλά και πως πρώτο μέλημα αποτελεί το παιδί να ξεχάσει την εμπειρία αυτή.Πηγή: thestival.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια