Εύχονται για τις Πανελλαδικές 2020 Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας και Δήμαρχοι Βέροιας και Νάουσας


Τις ευχές τους, ενόψει της επικείμενης έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων 2020, δίνουν ο αντιπεριφεειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης και ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας. 

Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας

Εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους μαθητές και στις μαθήτριες που από τη Δευτέρα 15 Ιουνίου ξεκινούν τη μάχη των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Μια προσπάθεια που κρίνει πολλά για το μέλλον τους, δεν κρίνονται όμως όλα από αυτήν. Υπομονή εύχομαι στις οικογένειες των παιδιών για να στηρίξουν τις προσπάθειες τους. Καλή επιτυχία εύχομαι και στους εκπαιδευτικούς, που στέκονται πάντα στο πλευρό του σχολείου και ειδικά φέτος –μαζί με τους μαθητές- αντιμετώπισαν μια πρωτόγνωρη κατάσταση λόγω του κορονοϊού. Υγεία και δύναμη για όλους. Ο αγώνας  της ζωής ποτέ δεν τελειώνει κάπου, αλλά πάντα έχει μια ευκαιρία για να αρχίζει.

Κώστας Καλαϊτζίδης
Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας 

Δήμαρχος Βέροιας

Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές του Δήμου Βέροιας που συμμετέχουν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις. Η προετοιμασία σας για τις φετινές εξετάσεις είναι απόλυτα κατανοητό ότι πραγματοποιήθηκε με πολλές δυσκολίες και κάτω από νέα δεδομένα λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας στην εκπαιδευτική διαδικασία αλλά και στην καθημερινότητά όλων. Παρ’ όλα αυτά, με πίστη στις δυνάμεις σας, αισιοδοξία, ψυχραιμία και αυτοσυγκέντρωση, η προσπάθειά σας στο τέλος θα συνοδευτεί με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, δικαιώνοντας τον αγώνα και τις θυσίες ετών. Είμαι βέβαιος ότι και φέτος θα επιβεβαιωθεί το υψηλό εκπαιδευτικό επίπεδο των μαθητών του Δήμου Βέροιας, συνεχίζοντας μια μακρά παράδοση επιτυχιών της περιοχής μας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Καλή αρχή σε όλους.

Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης
Δήμαρχος Βέροιας

Δήμαρχος Νάουσας

Εύχομαι ολόψυχα στις μαθήτριες και τους μαθητές μας, που συμμετέχουν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, καλή επιτυχία και δύναμη. Τους καλούμε να εμπιστευτούν τις γνώσεις και τα εφόδια που αποκόμισαν και να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να πετύχουν τους στόχους τους.
Οι πανελλήνιες εξετάσεις είναι μεν ένας δύσκολος αγώνας αλλά όχι  καθοριστικός για τη ζωή τους.
Η φετινή προετοιμασία των μαθητών μας ήταν ιδιαίτερη διαδικασία, καθώς έγινε τους τελευταίους μήνες σε δύσκολες συνθήκες, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.
Στις οικογένειες των μαθητών μας, εύχομαι να έχουν πάντα την δύναμη και την υπομονή για να στηρίζουν τα παιδιά σε όλες τις προσπάθειες, τα όνειρα και τις επιλογές τους.
Να ευχαριστήσουμε και τους καθηγητές  - που αποτελούν τους οδηγούς των μαθητών στη γνώση - για την σημαντική συμβολή τους σ’  αυτήν την δύσκολη προσπάθεια που καταβάλλουν οι μαθήτριες και οι μαθητές μας.
Ο τόπος μας πρέπει να  επενδύει στις γνώσεις των νέων ανθρώπων και στις ιδέες τους. Με τις δεξιότητες της νεολαίας μας θα μπορέσουμε να χτίσουμε μια εύρωστη και πιο δίκαιη κοινωνία για όλους.

Καλή επιτυχία στους μαθητές μας, καλή δύναμη στην προσπάθεια τους!

Νικόλας Καρανικόλας
Δήμαρχος Νάουσας

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο