Η «ΣυνΚατeχηση» πάει εκδρομή - Λήξη διαδικτυακών εκπομπών του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας


Ολοκληρώθηκε σήμερα Σάββατο 13 Ιουνίου 2020 ο κύκλος των διαδικτυακών εκπομπών κατήχησης με τίτλο «ΣυνΚατeχηση για παιδιά» του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας.  

Στην τελευταία διαδικτυακή παιδική εκπομπή παρουσιάστηκαν τρεις προορισμοί που αξίζει να επισκεφθούν τα παιδιά κατά την περίοδο του καλοκαιριού. Την εκπομπή παρουσίασαν οι κατηχήτριες Ευθυμία Χατζηκυριακίδου, Σωτηρία Δημητροσοπούλου και Μαρία Χαλδαιοπούλου, ενώ την επιμέλεια είχε ο Αρχιμ. Αρσένιος Χαλδαιόπουλος.  

Δείτε την παιδική εκπομπή:



Η «ΣυνΚατeχηση» ήταν ένα πρόγραμμα δύο εβδομαδιαίων διαδικτυακών εκπομπών που σκοπό είχαν να υποκαταστήσουν τα μαθήματα των κατηχητικών συνάξεων που δεν μπορούν πλέον να λειτουργήσουν στους ενοριακούς χώρους εξαιτίας των μέτρων προφύλαξης από την πανδημία του κορωνοΐου. Ο τίτλος «ΣυνΚατeχηση» υποδηλώνει την από κοινού κατήχηση όλων των συμμετεχόντων στις κατηχητικές συνάξεις της Ιεράς Μητροπόλεως (Συν) μέσω του διαδικτυακού διαύλου (e). 

Το απόγευμα του Σαββάτου (13/6) προβλήθηκε η τελευταία εκπομπή της «ΣυνΚατeχησης» που απευθύνεται στα μέλη των κατηχητικών συνάξεων του ανώτερου κατηχητικού και των κύκλων μελέτης Αγίας Γραφής.

Δείτε το σχετικό βίντεο:



Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο