Γιατί ένα λευκό πουκάμισο ποτέ δεν είναι αρκετό


Η ανδρική εμφάνιση που περιλαμβάνει ένα κομψό λευκό πουκάμισο σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη.

Τα πουκάμισα άλλωστε, προσφέρουν την ευκαιρία σε κάθε άνδρα να δημιουργεί ποικίλους συνδυασμούς για να εμπλουτίζει το look του - πόσο μάλλον τα λευκά που θεωρούνται διαχρονικά και συνδυάζονται με κάθε στιλ.

Δείτε παρακάτω γιατί είναι απαραίτητο να επιλέγετε το κατάλληλο λευκό πουκάμισο για κάθε περίσταση και πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε κάθε κομμάτι με τον καλύτερο τρόπο, όταν συνθέτετε ένα πρωινό, απογευματινό ή βραδινό ντύσιμο.

Γιατί χρειάζεστε παραπάνω από ένα λευκά πουκάμισα

Τα λευκά πουκάμισα θεωρούνται must have για την γκαρνταρόμπα κάθε σύγχρονου άνδρα καθώς μπορούν να συνδυάζονται ιδανικά με παντελόνια κάθε είδους, ανάλογα με τις ανάγκες που προκύπτουν.

Ένα λευκό πουκάμισο ωστόσο, ποτέ δεν είναι αρκετό. Και αυτό γιατί, χρειάζεται να συνδυάζετε το λευκό πουκάμισο όχι με βάση μόνο τις αποχρώσεις των υπόλοιπων ρούχων σας αλλά και βάσει του ύφους που το καθένα αποπνέει.

Όπως δεν θα συνδυάζατε ένα κοστούμι με... τα παπούτσια που φοράτε όταν βγαίνετε για jogging, έτσι δεν νοείται να συνδυάζετε casual πουκάμισα με επίσημα κουστούμια ή παντελόνια και αντιστρόφως!

Επομένως, κάθε άνδρας χρειάζεται να έχει στη ντουλάπα του τουλάχιστον δύο λευκά πουκάμισα, ένα σε regular γραμμή και ένα σε slim καθώς και ένα λευκό πουκάμισο που προορίζεται αποκλειστικά για επίσημο ντύσιμο.

Πώς να φορέσετε το λευκό πουκάμισο σε κάθε ντύσιμο

Με τζιν παντελόνι

Το τζιν παντελόνι θεωρείται casual κομμάτι, το οποίο μπορεί να μετατραπεί σε chic αν το συνδυάσετε με ένα λευκό βαμβακερό πουκάμισο ή λινό. Εφόσον το απαιτούν οι καιρικές συνθήκες, έχετε τη δυνατότητα να το φορέσετε με μία ζακέτα σε γκρι-μπλε αποχρώσεις και να συνδυάσετε παπούτσια σε διαφορετική απόχρωση, όπως για παράδειγμα, σε σκούρο καφέ.

Με υφασμάτινο παντελόνι

Το υφασμάτινο παντελόνι, ανάλογα το είδος του υφάσματος, μπορεί να ταιριάζει τόσο σε ανεπίσημες όσο και σε επίσημες περιστάσεις. Επιλέξτε να το συνδυάσετε με ένα λευκό πουκάμισο Oxford Cloth Button-Down, το οποίο διαθέτει ιδιάζουσα ύφανση και μπορεί να φορεθεί εξίσου από το πρωί ως το βράδυ.

Με παντελόνι chino

Συνδυάστε ένα λευκό πουκάμισο σε slim fit γραμμή με ένα μοντέρνο και χρωματιστό chino παντελόνι για να αναδείξετε την φρέσκια οπτική σας. Το μεγάλο θετικό του λευκού πουκάμισου (σε αντίθεση με το ριγέ και το καρό) είναι πως «λειτουργεί» ως καμβάς για να κάνετε γενναίους και πλούσιους σε χρώμα συνδυασμούς. Μην διστάσετε να το τολμήσετε! Το λευκό πουκάμισο συνδυάζεται υπέροχα με κόκκινο chino, χακί, λαδί, πράσινο σκούρο και καφέ.

Με κοστούμι

Είτε σκοπεύετε να εμφανιστείτε σε ένα επαγγελματικό ραντεβού είτε σε μια επίσημη εκδήλωση, ένα λευκό πουκάμισο από εκλεπτυσμένο βαμβακερό ύφασμα σε λεπτή πλέξη και προσεγμένες λεπτομέρειες, σίγουρα θα σας φανεί άκρως αξιοποιήσιμο.

Για ένα επαγγελματικό look με κοστούμι, επιλέξτε ένα λευκό πουκάμισο από την κατηγορία των «office shirts», καθώς θεωρείται το πλέον κατάλληλο για ημιεπίσημες και επαγγελματικές περιστάσεις.

Για μια επίσημη εμφάνιση, ο αρχετυπικός ανδρικός συνδυασμός λευκό πουκάμισο - μαύρο κοστούμι μπορεί να εισέλθει σε νέες περιπέτειες. Προτιμήστε να συνδυάσετε το επίσημο λευκό πουκάμισο με ένα ανθρακί ή μπλε navy κοστούμι και με μαύρα δετά παπούτσια είτε με καφέ brogues για πιο σύγχρονο αποτέλεσμα.



Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο