Η κίνηση του Μητροπολίτη Βεροίας (23-30/6/2020)


Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, από την Τρίτη 23 Ιουνίου έως και την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020:

Την Τρίτη 23 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού αρχιεπ. Συμφερουπόλεως (στον υπό κατασκευή ναό του) στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

Την Τετάρτη 24 Ιουνίου το πρωί θα ιερουργήσει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Σκήτης Βεροίας επί τη εορτή του Γενεθλίου του Τιμίου Προδρόμου αλλά και την εορτή της Συνάξεως πάντων των διαλαμψάντων Αγίων της Σκήτης Βεροίας.

Την Κυριακή 28 Ιουνίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας και θα τελέσει χειροτονία Ιερέως. 

Την Κυριακή 28 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα λάβει μέρος στον Πολυαρχιερατικό Πανηγυρικό Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας.

Τη Δευτέρα 29 Ιουνίου το πρωί θα λάβει μέρος στην Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας.

Τη Δευτέρα 29 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ. θα προεξάρχει στον Πολυαρχιερατικό Πανηγυρικό Εσπερινό στο Βήμα του Αποστόλου Παύλου στη Βέροια, όπου και θα ολοκληρωθούν οι εκδηλώσεις των ΚΣΤ´ Παυλείων. 

Την Τρίτη 30 Ιουνίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Κυμίνων. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια