Πώς να προωθήσετε την επιχείρησή σας


Προωθώντας την επιχείρησή σας σημαίνει να γνωρίζετε πώς να την προβάλετε προς τα έξω και είναι σημαντικό να λάβετε σοβαρά αυτό το καθήκον αφιερώνοντας χρόνο για να κάνετε την προώθηση των επιχειρήσεων καθημερινά.
1. Αξιοποίηση των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης
Ο καλύτερος τρόπος για να προωθηθείτε στο διαδίκτυο είναι τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης ως το πρώτο σημείο επαφής, ακόμα και αν έχετε ένα λογιστικό γραφείο στην Αθήνα. Να θυμάστε ότι καλό είναι να χρησιμοποιήσετε τα κοινωνικά μέσα για να δημιουργήσετε μια λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Από εκεί, μπορείτε να πουλήσετε απευθείας στους καταναλωτές που ενδιαφέρονται για εσάς. Ακόμα, αυτό που θα πρέπει επίσης να θυμάστε, είναι ότι το Facebook όπως και τα άλλα social media αλλάζουν συχνά τον αλγόριθμό τους, γι’αυτό θα πρέπει να είστε πάντα ενημερωμένοι με τους καινούργιους κανονισμούς.
2. Χρησιμοποιήστε τις διαφημίσεις των κοινωνικών μέσων
Στα social media, οι διαφημίσεις αποτελούν την πηγή των περισσότερων αποτελεσμάτων και εκείνοι που προσπαθούν να πάνε με απλά αμειβόμενα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης δυσκολεύονται να δουν τον αντίκτυπο στην επιχείρησή τους. Συνήθως, οι νέες καμπάνιες κοινωνικών διαφημίσεων αυξάνουν τα αποτελέσματα κατά 30 έως 40 τοις εκατό, ανάλογα με τον προϋπολογισμό. Αυτές τις μέρες, εάν είστε στα social media και δεν χρησιμοποιείτε διαφημίσεις, αλλά ο ανταγωνισμός το κάνει, δεν πρόκειται να είστε ανταγωνιστικοί.
3. Δείξτε τι σας κάνει διαφορετικό στον κλάδο
Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να προωθήσετε την μικρή σας επιχείρηση “Τεχνικός Αθήνα”; Το να δείξετε τι σας κάνει διαφορετικό είναι ένας από αυτούς. Μπορείτε να χρησιμοποιήστε το βίντεο για να προβάλετε την επιχείρηση σας και και την ιστορία της. Ένα πράγμα που κάνει τις μικρές επιχειρήσεις διαφορετικές από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις είναι ότι ο ιδιοκτήτης. Οι άνθρωποι αγοράζουν ένα προϊόν, αλλά επενδύουν και σε εσένα, τον ιδιοκτήτη. Χρησιμοποιώντας το βίντεο για να πείτε την ιστορία σας, θα αυξήσει δραματικά τα ποσοστά μετατροπής και τις πωλήσεις σας φυσικά.
4. Χρησιμοποιήστε το Livestream του Facebook
Αυτός είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος να φτάσετε γρήγορα στο κοινό-στόχο σας και να πωλήσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας χωρίς να πληρώνετε για διαφημίσεις. Επιτρέπει στο κοινό σας να μοιράζεται επίσης τα livestreams σας με τους φίλους τους, γεγονός που σας αναγκάζει να φτάσετε στον ιδανικό πελάτη για εσας γρηγορότερα με λιγότερες προσπάθειες. Τα σχόλια σας δίνουν ακόμη περισσότερο περιεχόμενο για το Livestream. Λαμβάνετε κάθε ερώτηση ή σχόλιο και την μετατρέπετε στο θέμα της επόμενης ημέρας. Με αυτόν τον τρόπο, βλέπετε πώς θα διορθώσετε τυχόν προβλήματα ακούγοντας αυτά που μόλις σας είπαν οι πελάτες σας.
5. Να γίνεται χορηγός σχετικών εκδηλώσεων

Εάν μπορείτε να βρείτε σχετικά γεγονότα ή συνέδρια που σχετίζονται με την επιχείρησή σας, θα μπορούσε να είναι ένας καλός τρόπος για να προωθήσετε το εμπορικό σήμα σας και ακόμη και να δημιουργήσετε νέες τάσεις. Αυτός ο τρόπος προβολής συνήθως δουλεύει αν έχετε ένα δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα ή είστε ένας δικηγόρος στη Θεσσαλονίκη. Συχνά, οι διασκέψεις επιτρέπουν σε έναν εκπρόσωπο της εταιρείας να γίνει ομιλητής ως μέρος της χορηγίας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ευκαιρία για να δημιουργήσετε ευαισθητοποίηση πρός την επωνυμία σας και να προωθήσετε τα προϊόντα / τις υπηρεσίες σας.
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο