Στα ίχνη της γυναίκας που φέρεται να απήγαγε την 10χρονη Μαρκέλλα στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται η Αστυνομία


Ένα βήμα πιο κοντά στην επίλυση του μυστηρίου που καλύπτει την υπόθεση εξαφάνισης της 10χρονης Μαρκέλλας βρίσκεται η Αστυνομία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival, στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται μια γυναίκα περίπου 40 ετών, η οποία εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τσύμπας σε διάφορα βίντεο. Σε κανένα από τα βίντεο η εν λόγω γυναίκα δεν βρίσκεται μαζί με την Μαρκέλλα. Ωστόσο, κάμερες ασφαλείας την κατέγραψαν να περπατά κοντά στο σημείο εξαφάνισης της ανήλικης την ώρα που αυτή σχόλασε από το σχολείο. Επίσης έχει καταγράφει σε βίντεο στην περιοχή της οδού Θ. Σοφούλη την ώρα εύρεσης της 10χρονης. Όταν αποκαλυφθεί η ταυτότητα της συγκεκριμένης γυναίκας θα φανεί ποιος κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση.

Σημαντική βοήθεια στην αστυνομική έρευνα αναμένεται να δώσει η κατάθεση της ανήλικης. Η Μαρκέλλα δεν έχει δώσει ακόμη στους αστυνομικούς σαφείς πληροφορίες για το που και με ποιους βρισκόταν το επίμαχο 48ωρο.

Πηγή: thestival.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια