Τέσσερα τα κρούσματα κορωνοϊού στη Νάουσα - Τι δηλώνει ο Δήμαρχος Νικόλας Καρανικόλας


Τέσσερα είναι πλέον τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στη Νάουσα, αφού στα αρχικά τρία κρούσματα προστέθηκε ακόμη ένα, από τον ίδιο κοινωνικό κύκλο. 

Ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας, σχετικά με το θέμα των κρουσμάτων κορονοϊού στην πόλη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,

Μετά την πρόσφατη επιβεβαίωση από τον ΕΟΔΥ για την ύπαρξη τεσσάρων θετικών κρουσμάτων κορονοϊού στον Δήμο μας, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι βρισκόμαστε καθημερινά σε πλήρη και διαρκή συνεργασία με τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς της Πολιτείας.

Ο Δήμος, η Αστυνομία και το Νοσοκομείο είμαστε επίσης σε συνεχή επικοινωνία για να διαχειριστούμε όλα τα ζητήματα με την πρέπουσα σοβαρότητα και επαγγελματισμό.

Σας καλώ να δείξουμε για άλλη μια φορά σύνεση και υπευθυνότητα ως κοινωνία και να τηρούμε όλοι μας τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής, αποφεύγοντας φαινόμενα συνωστισμού.

Σεβόμενοι τους συνανθρώπους μας που έχουν βρεθεί θετικοί και βρίσκονται σε καραντίνα, να τους ευχηθούμε γρήγορη ανάρρωση και να μην ξεχνάμε ότι θα μπορούσε ο καθένας από εμάς να βρίσκεται στη θέση τους. Θα μπορούσε να ήμασταν εμείς, τα παιδιά ή οι γονείς μας.

Είναι αδήριτη η ανάγκη να μην υπάρξουν στην κοινωνία μας φαινόμενα πανικού και μη σεβασμού των προσωπικών δεδομένων των ασθενών. Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να καταλάβουμε ότι τον δρόμο αυτόν θα τον βαδίσουμε μαζί. Όλοι μαζί.

Η στήριξη, η αλληλεγγύη και ο σεβασμός στον συνάνθρωπό μας και στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια χαρακτηρίζει την κοινωνία μας και έτσι όλοι μαζί ενωμένοι θα πρέπει να συνεχίσουμε, για να ξεπεράσουμε αυτήν την περίοδο.

Δεν θα πρέπει να χαλαρώσουμε αλλά ούτε και να πανικοβαλλόμαστε. Τηρούμε όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας και προσέχουμε για να είμαστε ασφαλείς».

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια