Τελετή λήξης από τον ΑΠΣ Βερόη Βέροιας


ΔΤ: Την τελετή λήξης της γυμναστικής περιόδου πραγματοποίησε ο Α.Π.Σ. Βερόη Βέροιας το απόγευμα της Πέμπτης 25 Ιουνίου στον όμορφο χώρο του «Άρωμα Πόλης». Οι μικροί ακροβάτες συναντήθηκαν ξανά όλοι μαζί μετά από καιρό και γέμισαν με παιδικές φωνές και χαμόγελα τον χώρο. Με έναν διαφορετικό τρόπο απ’ ότι τον καθιερωμένο έκλεισε η φετινή χρονιά καλωσορίζοντας το καλοκαίρι με μία γιορτή και την απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες καθώς και στα τμήματα υποδομής. 

Την εκδήλωση την άνοιξε η υπεύθυνη προπονήτρια κ. Έλσα Παπαδοπούλου καλωσορίζοντας όλους τους παρευρισκόμενους και ενημερώνοντας τους για την καλοκαιρινή προετοιμασία που θα ακολουθήσει. Τον λόγο έπειτα πήρε η πρόεδρος του Συλλόγου κ.Ευδοξία Νούλα, όπου κι αυτή με την σειρά της καλωσόρισε τον κόσμο και ευχαρίστησε όλους τους γονείς για την μεγάλη συμμετοχή και την στήριξη τους. Τέλος έδωσε ευχές για ένα όμορφο καλοκαίρι και με υγεία να επιστρέψουν δυναμικά από τον Σεπτέμβρη στους προπονητικούς και αγωνιστικούς χώρους με επιτυχίες.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου όπου και πραγματοποίησε τις απονομές των αναμνηστικών διπλωμάτων στους μικρούς ακροβάτες.
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια