Βέροια: Πάρκαρε, τον "έγραψαν" και καταγγέλλει...


Οδηγός που πάρκαρε το ΙΧ του (μαύρο seat ibiza) μπροστά από το πάρκινγκ της Μητρόπολης Βεροίας "καταγγέλλει", με μήνυμά του στο InVeria.gr, το γεγονός ότι ειδοποιήθηκαν (όπως ο ίδιος ισχυρίζεται) οι αρχές (η Τροχαία ή η Δημοτική Αστυνομία) και τον "έγραψαν". 

Με την δημόσια αυτή "καταγγελία", όπως χαρακτηρίζει το μήνυμά του, ζητά την άποψη του κόσμου για το εάν εμπόδιζε ή όχι το μαύρο όχημα την είσοδο και έξοδο των οχημάτων από τον προαύλειο χώρο του Μητροπολιτικού Μεγάρου, άρα αν καλώς ή κακώς ειδοποιήθηκε (αν όντως ειδοποιήθηκε από τη Μητρόπολη) η ελεγκτική αρχή που τον "έγραψε".

Βεβαίως, υπάρχει και το ενδεχόμενο η Τροχαία ή η Δημοτική Αστυνομία να λειτούργησαν αυτόβουλα, όπως συνήθως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις και ειδικά στην συγκεκριμένη περιοχή. 

Εμείς δίνουμε "βήμα" στον συμπολίτη μας και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Δείτε το μήνυμα που συνόδευσε την παραπάνω φωτογραφία:

Καλημερα! θα ηθελα να καταγγειλω δημοσια με φωτογραφια που εχω βγαλει τους εκπροσωπους του μητροπολιτικου κεντρου της Βεροιας που το παιζουν καλοι χριστιανοι απο την μια και απο την αλλη κανουν καταγγελιες σε αθωους πολιτες που ετυχε να παρκαρουν εξω απο το παρκιν τους χωρις να εμποδιζουν την εισοδο και εξοδο των αυτοκινητων τους! το αμαξι μου ειναι το μαυρο, πειτε μου εσεις την αποψη σας παρακαλω! θα μπορουσε και νταλικα να μπει και να βγει κατα την γνωμη μου. σας παρακαλω να δημοσιευθει το γεγονος αυτο ετσι ωστε να ενημερωθουν οι συμπολιτες μας να μην την πατησουν απο τους "καλους χριστιανους" της μητροπολης

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο