Προτροπή για χρήση μάσκας από τους εκπαιδευτικούς σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία της Ημαθίας


Στα νέα δεδομένα που προκύπτουν στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ημαθία, μετά την εμφάνιση κρουσμάτων κορωνοϊού στη Νάουσα, αναφέρεται ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, Διονύσης Διαμαντόπουλος.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media ο κ. Διαμαντόπουλος, είχε επικοινωνία με τον Διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Βέροιας Χρήστο Κούτρα, ο οποίος προτρέπει όλους τους εκπαιδευτικούς να φορούν μάσκα στα σχολεία, ενώ ο γιατρός τονίζει ότι θα πρέπει να υπάρξει και εντατικοποίηση των μέτρων προστασίας των μαθητών στον σχολικό χώρο.

Δείτε την ανάρτηση του Διονύση Διαμαντόπουλου:



Ήταν ευτύχημα το ότι στην Ημαθία περάσαμε με ασφάλεια το κρίσιμο δίμηνο της πανδημίας. Η πρόσφατη όμως εμφάνιση κρουσμάτων στη Νάουσα (αύριο ίσως και κάπου αλλού) επιβάλλει την επαγρύπνηση όλων.

Γι' αυτό και ο Επιστημονικός Υπεύθυνος για την αντιμετώπιση της πανδημίας στην Ημαθία, ιατρός-ειδικός επί των λοιμώξεων και Δ/ντής της Παθολογικής Κλινικής του ΓΝΝ Βέροιας κ. Χρήστος Κούτρας, σε επικοινωνία του μαζί μας, προτρέπει όλους τους εκπαιδευτικούς να φορούν την προστατευτική μάσκα, ενώ ζητά και εντατικοποίηση των μέτρων προστασίας των μαθητών στον σχολικό χώρο.

Επειδή, δυστυχώς, ο κορωνοϊός είναι ακόμα εδώ, ας ακούσουμε τις συμβουλές του εξαίρετου γιατρού, ώστε οι συνθήκες παραμονής στο σχολείο να είναι ασφαλείς για όλους.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο