Ένωση Αστυνομικών Ημαθίας: Τίμησαν δύο συναδέλφους τους που πέθαναν την περίοδο της καραντίνας - "Ξεκόλλησε" το νέο Αστυνομικό Μέγαρο


Θετικά νέα, αλλά και συγκινητικές στιγμές επιφύλασσε η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ημαθίας, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 24 Ιουλίου 2020, στο ξενοδοχείο ΑΙΓΕΣ Μέλαθρον, στη Βέροια.

Τίμησαν δύο αστυνομικούς που έφυγαν από τη ζωή την περίοδο της καραντίνας

Οι συγκινητικές στιγμές διαδραματίστηκαν όταν, με απόφαση του Δ.Σ. της Ένωσης, απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στις συζύγους δύο εν ενεργεία αστυνομικών και μελών της Ένωσης που έφυγαν αιφνίδια από τη ζωή το προηγούμενο διάστημα, του Λάμπρου Δημητρουλάκου που υπηρετούσε στη Βέροια και του Γιώργου Νάτσιου που υπηρετούσε στη Νάουσα.

Η σύζυγος του Λάμπρου Δημητρουλάκου

Η σύζυγος του Γιώργου Νάτσιου

Πλακέτα όμως απονεμήθηκε και σε ένα ακόμη άτομο, τον αστυνομικό του τμήματος πληροφορικής Κωνσταντίνο Χριστουδουλίδη, ο οποίος, όπως είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Απόστολος Μούρτης, έχει αφιερώσει όλα αυτά τα χρόνια πολύτιμο χρόνο στερώντας τον από την οικογένειά του για να είναι άρτιες ηλεκτρονικά και τεχνολογικά όλες οι υπηρεσίες της Ημαθίας. 

Ο Αστυνομικός Κωνσταντίνος Χριστοδουλίδης

"Ξεκολλάει" η κατασκευή νέου Αστυνομικού Μεγάρου - Δικαίωση για τα αναδρομικά

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας Διονύσιος Κούγκας

Στα θετικά και ευχάριστα νέα, πρωτεύον είναι το γεγονός ότι ένα όνειρο και όραμα της Ένωσης και του προεδρείου της, η απόκτηση νέων και ιδιόκτητων εγκαταστάσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης, αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά! Όπως ανέφερε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας Διονύσιος Κούγκας ακροθιγώς και πιο αναλυτικά ο πρόεδρος της Ένωσης των Αστυνομικών της Ημαθίας Απόστολος Μούρτης, έχει ήδη πιστωθεί κονδύλιο στο Υπ. Πολιτισμού για να ξεκινήσουν οι απαιτούμενες ανασκαφικές έρευνες στο χώρο που προορίζεται για το νέο κτίριο, πλησίον των Δικαστηρίων της Βέροιας. Η ανασκαφική έρευνα ήταν ένα εμπόδιο που είχε κολλήσει για χρόνια το έργο και χάρη στις συνεχόμενες ενέργειες της Αστυνομικής Διεύθυνσης και της Ένωσης των Αστυνομικών πάρθηκε η πολιτική απόφαση για να ξεπεραστεί ο σκόπελος. 

Ο πρόεδρος της ΕΑΥΝΗ Απόστολος Μούρτης

Στα επίσης θετικά νέα για τους Αστυνομικούς ήταν και η είδηση ότι η ένσταση που είχαν υποβάλλει για τις περικοπές τους, με τη συνδρομή του νομικού συμβούλου της Ένωσης και σήμερα βουλευτή Ημαθίας Τάσου Μπαρτζώκα, έγινε δεκτή και θα αρχίσουν να λαμβάνουν αναδρομικά τα χρήματά τους. 

Παρουσίες και χαιρετισμοί καλεσμένων

Ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρης Γερακαράκος

Στη Γενική Συνέλευση παρέστησαν και απηύθυναν χαιρετισμό οι βουλευτές Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας Διονύσιος Κούγκας, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Βέροιας αντιδήμαρχος Αλέξης Τσαχουρίδης, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) Γρηγόρης Γερακαράκος, ενώ ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Βασίλειος Πανταζής αναφέρθηκε στο θέμα του νέου βαθμολογίου που σχεδιάζεται να ισχύσει στην ΕΛ.ΑΣ. 

Ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Βασίλειος Πανταζής

Φωτογραφίες από την Γενική Συνέλευση 






















Ρεπορτάζ - φώτο: Νίκος Βουδούρης

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο