Ημαθία: Έξι νέα κρούσματα κορωνοϊού επιβεβαιώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου - Δύο ηλικιωμένοι και τέσσερα παιδιά οι ασθενείς


Ακόμα 6 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού καταγράφτηκαν στην Ημαθία το βράδυ του Σαββάτου 11 Ιουλίου 2020. Πρόκειται για δύο ηλικιωμένους και τέσσερις ανήλικους.

Οι τρεις από τους τέσσερις ανηλίκους είναι από το ίδιο οικογενειακό περιβάλλον και δεν νοσηλεύεται κανένας, καθώς αφού μετέβησαν στο νοσοκομείο Βέροιας με συμπτώματα και λήφθηκε δείγμα, επέστρεψαν και παραμένουν σε κατ' οίκον περιορισμό και ακολουθούν σχετικές οδηγίες. Μάλιστα, δεν είχαν καμία επαφή με γνωστό επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Οι δυο ηλικιωμένοι είναι ένας άνδρας 90 ετών και μια γυναίκα 72 ετών, οι οποίοι νοσηλεύονταν με συμπτώματα, ως ύποπτα περιστατικά, σε θαλάμους απομόνωσης. Το πρωί της Κυριακής  (12/7) αποφασίστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομείο αναφοράς στη Θεσσαλονίκη.

Το γεγονός ότι πρόκειται για "ορφανά" κρούσματα, αφού δεν είχαν επαφή με άλλο γνωστό επιβεβαιωμένο κρούσμα, θέτει επί ποδός τις αρμόδιες αρχές.

Με πληροφορίες από pliroforiodotis.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο