Με 187 ψήφους πέρασε το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις - "Άνω - κάτω" το ΚΙΝ.ΑΛ. με την διαφοροποίηση Παπανδρέου - Καστανίδη


Από το politic.gr:  Με 187 ψήφους πέρασε το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις - "Άνω - κάτω" το ΚΙΝ.ΑΛ. με την διαφοροποίηση Παπανδρέου - Καστανίδη.

Υπέρ του νομοσχεδίου τάχθηκαν ΝΔ, ΚΙΝΑΛ και Ελληνική Λύση ενώ τα «όχι» ήταν 101. Απείχαν από την ψηφοφορία οι Γιώργος Παπανδρέου και Χάρης Καστανίδης του Κινήματος Αλλαγής, οι οποίοι είχαν διαφοροποιηθεί ανοιχτά με την θέση της ηγεσίας του κόμματος υπέρ του νομοσχεδίου.

Επί της αρχής το νομοσχέδιο νόμου έλαβε 187 θετικές ψήφους από τις ΚΟ της ΝΔ, του Κινήματος Αλλαγής και της Ελληνικής Λύσης. Καταψήφισαν 101 βουλευτές από τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και το ΜεΡΑ25.

Από την ψηφοφορία απείχαν οι Γιώργος Παπανδρέου και Χάρης Καστανίδης, που επέλεξαν να εκφράσουν με τον τρόπο αυτό την διαφωνία τους με το νομοσχέδιο. Η στάση των δύο βουλευτών προκαλεί εσωκομματικές αναταράξεις στο Κίνημα Αλλαγής, γι’ αυτό και η κυρία Φώφη Γεννηματά συγκαλεί εκτάκτως συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής της Ομάδας.

Επίσης, από τη ΝΔ έλειπε ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης για σοβαρούς προσωπικούς λόγους και με επιστολή του ενημέρωσε ότι, αν ήταν παρών, θα ψήφιζε τις διατάξεις.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο