Η συμμετοχή του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας σε εκδήλωση στο Καστελόριζο


ΔΤ από Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας: Με την αντιπροσωπεία του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας να έχει ισχυρή και ουσιαστική παρουσία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις που έγιναν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, 19-20 Σεπτεμβρίου 2020, στο Καστελόριζο.

Φώτης Καραβασίλης, Φωτεινή Κύρτσιου και Γιώργος Χατζόγλου εκπροσώπησαν τους Δικηγόρους της Ημαθίας σε μια πρωτοποριακή ενέργεια με συμβολικό αλλά και ουσιαστικό χαρακτήρα στην οποία προχώρησε η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας. Στο Συνέδριο με θέμα: «Η οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών στην Ανατολική Μεσόγειο. Νομικά ζητήματα και προκλήσεις» μίλησε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος με θέμα «Η αμυντική θωράκιση των Ελληνικών νησιών του Αιγαίου κατά το Διεθνές και το Ευρωπαϊκό δίκαιο», καθηγητές Πανεπιστημίου, οι εκπρόσωποι των κομμάτων αρμόδιοι σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, ο Ευρωβουλευτής Νικ. Ανδρουλάκης, Πρόεδροι Δικηγορικών Συλλόγων κ.α. Η παρουσία της χορωδίας του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών  έδωσε εθνικό τόνο στις εργασίες του συνεδρίου.

Η εμβληματική αυτή εκδήλωση αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί από τον μήνα Ιούλιο ακόμα, σε μια πολύ δύσκολη φάση για τις σχέσεις της χώρας μας με την Τουρκία, και η πραγματοποίησή της έδωσε μεγάλη δύναμη στους κατοίκους του ακριτικού νησιού, σ’ αυτούς που πραγματικά αξίζει να τους αποκαλούμε αληθινούς Έλληνες.  

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο