Μόνο τηλεφωνικά τα ραντεβού στο Νοσοκομείο Βέροιας


ΔΤ από Γ.Ν. Ημαθίας: Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας, κατόπιν των νέων επιδημιολογικών δεδομένων και ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας στο πλαίσιο λήψης μέτρων πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19, υπενθυμίζει και επισημαίνει στους συμπολίτες μας ότι, προκειμένου να αποφευχθούν συνθήκες στενού συγχρωτισμού που ευνοούν τη μεταδοτικότητας του ιού SARS-Cov-2:

Τα ραντεβού επίσκεψης στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία της Μονάδας Βέροιας του νοσοκομείου μας κλείνονται ΜΟΝΟ τηλεφωνικά, στο 2331 3 51400 για τα πρωινά και απογευματινά ιατρεία και στο 2331 3 51182 για το ακτινοδιαγνωστικό τμήμα, καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες: 7:30 – 14:30. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας συστήνεται η αποφυγή των ωρών αιχμής.

Ευχαριστούμε για την επίδειξη κατανόησης και αισθήματος ευθύνης που πρέπει να μας διακατέχει όλους για την αντιμετώπιση των υφιστάμενων συνθηκών και την συνεργασία και συνδρομή σας στην προστασία της υγείας των ασθενών, του προσωπικού του νοσοκομείου και τελικά όλων των κατοίκων του νομού μας.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΗΛΙΑΣ Γ. ΠΛΙΟΓΚΑΣ

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια