Πραγματοποιήθηκε η συναυλία - αφιέρωμα στον μεγάλο Θάνο Μικρούτσικο από τους Β. Παπακωνσταντίνου και Μ. Πασχαλίδη στη Βέροια (βίντεο - φώτο)


Με τη συναυλία - αφιέρωμα στον μεγάλο Θάνο Μικρούτσικο, με τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Μίλτο Πασχαλίδη ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις της "Εύηχης Πόλης", στο θέατρο Άλσους, στη Βέροια.

Πριν την συναυλία, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης έκανε σύντομο χαιρετισμό, καλωσόρισε τη Μαρία Παπαγιάννη, σύζυγο του αείμνηστου Θάνου Μικρούτσικου που ήταν παρούσα, και ανέφερε πως όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν θα γίνει η ειδική τελετή που θα δοθεί το όνομα του Θάνου Μικρούτσικου στον Χώρο Τεχνών Δ. Βέροιας.


Επίσης, ενημέρωσε ότι η τραγουδίστρια Μαριάννα Πολυχρονίδη, που θα τραγουδούσε με τους Παπακωνσταντίνου και Πασχαλίδη, δεν θα εμφανιζόταν, λόγω μικρού ατυχήματος που είχε. 


Όσον αφορά τα μέτρα που λήφθηκαν, αυτά ήταν σύμφωνα με τις οδηγίες, δηλαδή παρά τον μεγάλο αριθμό των συγκεντρωμένων, ο κόσμος μπήκε και βγήκε με σειρά και τάξη, όλοι φορούσαν μάσκες, υπήρχε μία θέση κενή και γενικά δεν επιτρεπόταν οι μετακινήσεις, πλην εκτάκτων λόγων.












Μερικά αποσπάσματα από τη συναυλία (από βίντεο live stream):











Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο