Πυρκαγιά σε διαμέρισμα της Βέροιας: 9 οχήματα και 24 πυροσβέστες επί τω έργω - Απεγκλωβίστηκαν 2 ηλικιωμένες - Στο Νοσοκομείο πυροσβέστης που αισθάνθηκε αδιαθεσία


Η επίσημη ανακοίνωση της Π.Υ. Βέροιας για την μεγάλη πυρκαγιά σε διαμέρισμα 2ου ορόφου επί της οδού Εδέσσης 11, στη Βέροια:

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας την 11-09-2020 και περί ώρα 14.18’, επενέβη σε πυρκαγιά που προκλήθηκε από άγνωστη αιτία σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου, ιδιοκτησίας  Μάλλιαρη Γεωργίου, επί της οδού Εδέσσης 11 στη Δ.Κ.Βέροιας Δ.Βέροιας.

Για την κατάσβεση της εν λόγω πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν  έξι (6) οχήματα  της Π.Υ.Βέροιας, ένα (1) όχημα της Π.Υ Αλεξάνδρειας, ένα (1) όχημα της Π.Υ Νάουσας και ένα (1) όχημα της Π.Υ Έδεσσας, καθώς και είκοσι τέσσερις (24) πυροσβεστικοί υπάλληλοι.

Επίσης στο έργο της κατάσβεσης συνέδραμαν η ΕΛ.ΑΣ, το Ε.Κ.Α.Β και η ΔΕΔΔΗΕ.

Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές , ενώ απεγκλωβίστηκαν-διασώθηκαν  δύο (2) ηλικιωμένες γυναίκες, οι οποίες μεταφέρθηκαν σε ασφαλή υπαίθριο χώρο για την παραλαβή τους από το Ε.Κ.Α.Β.
Κατά τη διάρκεια της ανωτέρω επιχείρησης , ένας (1) πυροσβέστης της Υπηρεσίας μας αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Βέροιας για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Το έργο της κατάσβεσης-διάσωσης  συντόνιζε  ο Διοικητής της Π.Υ. Βέροιας, Αντιπύραρχος  Κουβακάς Αλέξανδρος.
Σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς ενεργείται προανάκριση από την Υπηρεσία μας.-

Ο Διοικητής

Αλέξανδρος Στ.Κουβακάς
Αντιπύραρχος

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια