Σχόλιο του Παύλου Παυλίδη στο άρθρο της στήλης ex-Αιρετικά για τις εκδηλώσεις για την Μικρασιατική Γενοκτονία στη Βέροια


Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Βέροιας "Συνδημότες" Παύλος Παυλίδης, αλλά και μέλος του Συλλόγου Μικρασιατών Ημαθίας, στον οποίο η σύζυγός του είναι πρόεδρος, παρεμβαίνει σχολιάζοντας τα όσα γράφτηκαν στην στήλη "ex-Αιρετικά" την περασμένη Κυριακή (20/9/2020) για τις εκδηλώσεις στην πλ. Ωρολογίου για την Μικρασιατική Γενοκτονία. 

Σχολιάζοντας στην σχετική δημοσίευση της ανάρτησης στο facebook ο Παύλος Παυλίδης αναφέρει:

Αγαπητέ Νίκο. Να σε ενημερώσω ότι την προηγούμενη  Κυριακή ο Μητροπολίτης μας έκανε την επιμνημόσυνη δέηση κανονικά, αφού αυτήν την Κυριακή θα έλειπε. Η Αντιπεριφέρεια που είχε την ευθύνη, λόγω των πολλών κρουσμάτων δεν είχε το ΟΚ, το οποίο το πήρε για την Κυριακή που μας πέρασε. Δεν χρειαζόταν ούτε συνωστισμός, ούτε πολυκοσμία. Έκαναν ως όφειλαν. Ναι είναι αλήθεια ότι ο κόσμος δεν ακολουθεί πλέον. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σβήσουμε το παρελθόν μας, τουλάχιστον για όσο μπορούμε ακόμα. 

Υ. Γ. 
1. Ποτέ δεν είχαμε πολύ κόσμο στις εκδηλώσεις μνήμης, αντίθετα με τις άλλες εκδηλώσεις που κάνουμε, όπου υπάρχει κοσμοσυρροή. 
2. Ο Δήμαρχος πάντα έστελνε Αντιδήμαρχους στις εκδηλώσεις 
3. Δεν επιθυμώ ΠΌΤΕ την πολιτική διάσταση σε τέτοιες εκδηλώσεις. Και χαίρομαι που το έχω καταφέρει έως σήμερα.

***

Να σημειωθεί ότι την δική τους θέση για το σχόλιο της στήλης ex-Αιρετικά κατέθεσαν o Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης (δείτε εδώ) και ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Προτεραιότητα στον Πολίτη" Αντώνης Μαρκούλης (δείτε εδώ). 

Σχετικές αναρτήσεις:Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια