"Αλήθεια ή... όχι": Η ζητούμενη εξωστρέφεια και τα... κάστανα


Αγαπητό InVeria.gr, 

Ο Δήμος Νάουσας ως εταίρος στο Ευρωπαϊκό έργο "Cult-Crea TE" συμμετείχε σε εργαστήριο με θέμα "H συμβολή των πολιτιστικών  και Δημιουργικών Βιομηχανιών στον Πολιτιστικό και Δημιουργικό Τουρισμό στην Ευρώπη" από 5 Οκτωβρίου έως και 22 Οκτωβρίου. 

Στο πλαίσιο αυτής της δράσης εκπρόσωποι τοπικών αρχών κλπ ανταλλάσσουν καλές πρακτικές στον τομέα της περιφερειακής και αστικής ανάπτυξης. Ο Δήμος Νάουσας με την συμμετοχή του αυτή έχει στόχο να αναδείξει την πόλη ως πόλη του οίνου και της γαστρονομίας.

Ακόμη, ο Δήμος Νάουσας σε συνεργασία με άλλους φορείς συμμετείχε στην ευρωπαϊκή δράση Naoussa Urban Art 2020 που αφορά την τέχνη σε δημόσιο χώρο, με έργα σε δημόσια κτήρια.

Ο Δήμος Νάουσας, λοιπόν, κάνει πράξη την εξωστρέφεια και παίζει και... Ευρώπη. 

Είναι αλήθεια ότι αυτή την εξωστρέφεια επιδίωκε, όπως έλεγε, παλιότερα και η ΚΕΠΑ. Τον τελευταίο καιρό όμως δεν φαίνεται να την επιδιώκει (βλέπε γιορτή κάστανου και πιθανώς γιορτή τσίπουρου κλπ). Τα κάστανα στους καστανάδες, λοιπόν, και η ΚΕΠΑ στους σκοπούς της...

Με εκτίμηση, 
Ο διαχειριστής της στήλης "Αλήθεια ή... όχι"


(Την  μόνιμη στήλη "Αλήθεια ή... όχι;"  επιμελείται εξωτερικός συνεργάτης του InVeria.gr και παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα πρωί)
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια