Συνάντηση του «Έρασμου» με τον Δήμαρχο Νάουσας


ΔΤ από Σύλλογο Κοινωνικής Παρέμβασης "Έρασμος": Με τον Δήμαρχο Νάουσας κ. Ν. Καρανικόλα συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης 27 Οκτωβρίου 2020 αντιπροσωπεία του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος» προκειμένου να τον ενημερώσουν για τις δράσεις κοινωνικής ευαισθητοποίησης και πιο συγκεκριμένα για τα Βιωματικά Σεμινάρια και τις Σχολές Γονέων που διεξάγονται με πολύ μεγάλη επιτυχία και αποδοχή και από τον κόσμο της Νάουσας την τρέχουσα διετία. 

Ο κ. Καρανικόλας έλαβε γνώση, τόσο από την Πρόεδρο του Δ.Σ. Γεωργία Φωστηροπούλου, όσο και από την Κοινωνική Λειτουργό Ολυμπία Λαζαρίδου, για τη σημασία των δράσεων αυτών ως εργαλείων πρόληψης και σταδιακής απομείωσης του φαινομένου της βίας, ενώ έγινε λόγος και για τον υποστηρικτικό ρόλο της επιστημονικής ομάδας του «Έρασμου» σε επίπεδο ψυχοκοινωνικής βοήθειας σε όσους το είχαν, το έχουν και θα το έχουν ανάγκη, σε συνδυασμό και με την κρίση που επηρεάζει τον κοινωνικό ιστό από την εξάπλωση της επιδημίας COVID19 και τις συνέπειές της. 

Τέλος εκφράστηκε και από τις δύο πλευρές η πρόθεση για την υλοποίηση πρωτοκόλλου συνεργασίας ανάμεσα στον «Έρασμο», τον Δήμο Νάουσας και λοιπούς τοπικούς φορείς, για την αποτελεσματικότερη επίτευξη των κοινών στόχων που αφορούν την κατάκτηση μιας κοινωνίας με λιγότερη βία και αναβαθμισμένο τον μέσο όρο ποιότητας ζωής, χωρίς ανισότητες και κοινωνικούς αποκλεισμούς.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια