Μόνο εξ αποστάσεως η εξυπηρέτηση από τα λογιστικά γραφεία της Ημαθίας


Κλειστά θα παραμείνουν τα λογιστικά γραφεία της Ημαθίας για το επόμενο διάστημα και η εξυπηρέτηση των πολιτών θα γίνεται μόνο τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Νομού Ημαθίας. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:  

* Τα Λογιστικά Γραφεία δεν θα είναι ανοικτά για τους πελάτες τους.
* Η εξυπηρέτηση των πελατών και των Υπηρεσιών θα γίνεται μόνο τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά.
* Σε ειδικές περιπτώσεις και κατόπιν τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής συνεννόησης,  θα μπορούν να υπάρξουν ραντεβού αλλά πάντα με την διασφάλιση των απαραιτήτων κανόνων ασφαλείας δηλαδή με την χρήση μάσκας τόσο του πελάτη όσο και του λογιστή. Δεδομένος και ο ουσιαστικός περιορισμός του πλήθους των συμμετεχόντων  στην συνάντηση. 

Η ανακοίνωση καταλήγει αναφερόμενη στους λογιστές:

Συνάδελφοι,

Το επίπεδο επαγγελματισμού και ανθρωπιάς που διακρίνει τον κλάδο μας και το οποίο είναι ο λόγος που ο κλάδος κρατά στην πρώτη γραμμή, μέσα σε απίστευτες δυσκολίες, την διεκπεραίωση των μέτρων και όχι μόνο προς όφελος των πελατών μας, θα πρέπει να επιδείξει την ίδια στάση  και στην υγειονομική του συμπεριφορά αυτές τις δύσκολες ώρες, αναλογιζόμενοι ιδίως τους συναδέλφους και εργαζόμενους που ανήκουν στις υγειονομικά ευάλωτες ομάδες για τους οποίους κανένα ενδιαφέρον δεν έδειξε η Πολιτεία. 

Προστατεύουμε τους εαυτούς μας τους γονείς και τα παιδιά μας, προστατεύομαι τους πολίτες. 
Γινόμαστε ευέλικτοι και πρακτικοί χωρίς να μειώσουμε την  εξυπηρέτησης των πελατών μας. 
Καλή δύναμη σε όλους!
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια