Κόντρα Βοργιαζίδη - Παυλίδη με αιχμές περί επιπολαιότητας, συναυλιών και γάμων!


Απάντηση στις ανακοινώσεις του συνδυασμού "Συνδημότες" του Παύλου Παυλίδη (δείτε εδώ και εδώ) με τις οποίες ζητούσε έκτακτη σύγκλιση δημοτικού συμβουλίου ειδικά για την πανδημίας, έδωσε στην αρχή της συνεδρίασης (μέσω τηλεδιάσκεψης) του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας την Δευτέρα (7/12/2020) ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης

Ο Κώστας Βοργιαζίδης ανέφερε ότι τον ξένισε η πρόταση Παυλίδη για έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, ωστόσο δεν απάντησε επειδή "αποφεύγει να απαντά σε πυροτεχνήματα". Επειδή όμως ο κ. Παυλίδης επανήλθε και μάλιστα με προτάσεις, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στα όσα αναγράφονταν, σημειώνοντας ότι πολλές από τις προτάσεις είτε ήδη έχουν αποφασιστεί ήδη (όπως απαλλαγή τελών για επιχειρήσεις που τελούν σε αναστολή), είτε δεν έχει αρμοδιότητα ή δυνατότητα να κάνει ο Δήμος. 

Παράλληλα, ο κ. Βοργιαζίδης διάβασε απόσπασμα από δήλωση του Παύλου Παυλίδη μετά τη συναυλία της "Εύηχης Πόλης" στο θέατρο Άλσους τον περασμένο Σεπτέμβριο, στην οποία ο κ. Παυλίδης κατηγορούσε ως επιπόλαια την απόφαση για την διεξαγωγή της και παραλλήλισε την εκδήλωση του Δήμου "σε ανοιχτό χώρο με υποχρεωτική χρήση μάσκας" με την ιδιωτική εκδήλωση του κ. Παυλίδη, που έγινε "σε κλειστό χώρο και χωρίς μάσκες".  Ο Δήμαρχος προφανώς αναφερόταν στον γάμο του γιου του Παύλου Παυλίδη, χωρίς όμως να το κατονομάσει, ούτε είπε αν υπήρξαν ζητήματα από εκείνη την εκδήλωση, όπως διασπορά του ιού κλπ.  

Απαντώντας ο Παύλος Παυλίδης ανέφερε πως αντιλαμβάνεται ότι προκειμένου να καλυφθούν οι αδυναμίες στην διαχείριση της κρίσης κάποιοι μετέρχονται γνωστών μεθόδων, με την χρήση φημών και πολιτικού κουτσομπολιού, χωρίς στοιχεία. Όπως είπε ο κ. Παυλίδης, με αήθεις πολιτικές επιθέσεις δεν θα ασχοληθεί. 

Δεν ωφελεί τον δημόσιο λόγο να κάνει τον "αστυνόμο" ο Δήμαρχος, ανέφερε ο επικεφαλής της παράταξης "Προτεραιότητα στον Πολίτη" Αντώνης Μαρκούλης, ενώ ο επικεφαλής της παράταξης "Λαϊκή Συσπείρωση" Γιώργος Μελιόπουλος ανάφερε ο δήμαρχος προσπαθεί να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα με κουτσομπολιά που γράφονται στο facebook.

Για το θέμα του γάμου του γιου του κ. Παυλίδη έχει υπάρξει στην κοινωνία μεγάλο "σούσουρο", "κουτσομπολιό", "φήμες" ή "πληροφορίες" (ο καθένας όπως θέλει ας τα πει), για τα οποία όμως δεν υπήρξε ουδέποτε συγκεκριμένη και στοιχειοθετημένη τοποθέτηση, ούτε όμως δόθηκε και κάποια απάντηση. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο