Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Στ. Διαμάντης στα "Λαϊκά και Αιρετικά" του ΑΚΟΥ 99,6 για προβλήματα και υπό εξέλιξη - ένταξη έργα (βίντεο)


Στην εκπομπή "Λαϊκά και Αιρετικά" του ΑΚΟΥ 99,6 με τους Νίκο Βουδούρη (InVeria.gr) και Ζήση Μιχ. Πατσίκα (εφ. "Λαός") παρενέβη την Πέμπτη (21/1/2021) ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Βέροιας Στέργιος Διαμάντης

Αφορμή της παρέμβασης ήταν θέμα με πυροσβεστικούς κρουνούς που έχουν διαρροές σε πολλά σημεία με αποτέλεσμα τις ημέρες με παγωνιά να δημιουργείται πρόβλημα με πάγο στο οδόστρωμα και σε πεζοδρόμια, ωστόσο η συζήτηση "άνοιξε" και σε άλλα θέματα αρμοδιότητας της ΔΕΥΑΒ. 

Ο κ. Διαμάντης μίλησε για την πορεία υλοποίησης του έργου του δικτύου ύδρευσης στο Μακροχώρι που ολοκληρώνεται τους επόμενους μήνες, για το έργο αποχέτευσης σε Διαβατό, Βεργίνα και Παλατίτσια και για τα υπό ένταξη έργα αποχετεύσεων σε άλλες Κοινότητες του Δήμου.

Ειδική αναφορά έκανε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ στην αντικατάσταση του τελευταίου τμήματος του δικτύου ύδρευσης της Βέροιας (ολόκληρο το τμήμα μεταξύ οδών Βενιζέλου και Ανοίξεως) που έχει αμιαντοσωλήνες που ξεκινά τις επόμενες ημέρες κ.α. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με την παρέμβαση του Στέργιου Διαμάντη:


Τα άλλα θέματα της ίδιας εκπομπής:

- Τροχαίο ατύχημα στην Εγνατία Οδό το πρωί της Πέμπτης, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, λίγο πριν τον κόμβο Κλειδίου, με την εμπλοκή ΙΧ και νταλίκας. Άμορφη μάζα το ΙΧ, ευτυχώς μόνο με ελαφρύ τραυματισμό ο οδηγός του αυτοκινήτου. 
- Ακόμα περιμένουν οι αγρότες τις αποζημιώσεις τους από τις παγωνιές της περασμένης χρονιάς. 
- Το… άδειασμα Μητσοτάκη στα στελέχη του που αντιδρούσαν πριν 2 χρόνια στην μερική επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 μίλια προς δυσμάς.
- Κλασική αμερικανιά η ορκωμοσία Μπάιντεν. Πως θα γινόταν αντίστοιχα μια τέτοια ορκωμοσία στην Ελλάδα!

Όλη η εκπομπή:

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο