"Παρέμβαση" με τρικάκια κατά των αλλαγών στα Πανεπιστήμια στο πολιτικό γραφείο της Νίκης Κεραμέως


"Παρέμβαση" με τρικάκια έκανε ομάδα ατόμων το βράδυ της Τετάρτης (3/2) στο πολιτικό γραφείο της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως

Στα τρικάκια αναγραφόταν η αντίθεση για την αστυνομοκρατία στα πανεπιστήμια, την θέσπιση ανώτατου ορίου φοίτησης και την κατώτατη βάση εισαγωγής, ενώ αναφερόταν σε αυτά ότι "το φοιτητικό κίνημα θα πει την τελευταία λέξη". 


Την κίνηση αυτή η υπουργός την σχολίασε στα social media (αναρτώντας και τις σχετικές φωτογραφίες) αναφέροντας: 
«Παρέμβαση» απόψε στο πολιτικό μου γραφείο ...από εκείνους που υπερασπίζονται την παραβατικότητα στα Πανεπιστήμια, την ανεξέλεγκτη είσοδο και την «αιωνιότητα» στη φοίτηση. Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για το Πανεπιστήμιο που αξίζει στα παιδιά μας.
 


Για "τραμπούκους" που πέταξαν τρικάκια με "απειλητικό περιεχόμενο" έκανε λόγο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης, σε δήλωσή του στον Τύπο. Ανέφερε συγκεκριμένα:

Τραμπούκοι πέταξαν τρικάκια με απειλητικό περιεχόμενο σήμερα στο πολιτικό γραφείο της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως. Αν νομίζουν ότι με αυτό το λόγο θα φοβίσουν την Υπουργό και την κυβέρνηση, ώστε να μην προχωρήσουν οι αλλαγές στα Α.Ε.Ι. κάνουν λάθος. 

Η βία δεν έχει θέση ούτε στα Πανεπιστήμια, ούτε στην κοινωνία. Τα Α.Ε.Ι. είναι χώροι γνώσης και ελεύθερης διακίνησης των ιδεών κι όχι χώροι ανομίας και τραμπουκισμών. 

Οι αλλαγές θα προχωρήσουν γιατί αυτό απαιτεί η μεγάλη πλειονότητα των φοιτητών, των καθηγητών και της κοινωνίας

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο