Βέροια: Με Ελληνική σημαία και μορφές ηρώων φωτίστηκε το Δημαρχείο και τα παλιά δικαστήρια (φώτο)


Με την Ελληνική Σημαία και τις μορφές ηρώων της Επανάστασης του 1821 φωτίστηκε το Δημαρχείο της Βέροιας το απόγευμα της Τετάρτης 24 Μαρτίου 2021, με πρωτοβουλία του Δήμου, ενώ με αντίστοιχη πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου φωτίστηκε ανάλογα το παλιό δικαστικό μέγαρο της Βέροιας, στην πλ. Ωρολογίου. 

Όπως ανέφερε στο InVeria.gr ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, που ήταν παρών στο "στήσιμο" των φωτισμών, πρόκειται για μια δράση στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από την έναρξη της Επανάστασης, ενώ επιλέχθηκε να γίνει ως "έκπληξη" στο κοινό της Βέροιας, για αυτό και δεν ανακοινώθηκε νωρίτερα. 

Να σημειωθεί ότι ο φωτισμός θα παραμείνει και ανήμερα της Επετείου, μέχρι το βράδυ, ενώ άναψαν και τα φωτιστικά της οδού Μητροπόλεως.

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/3/21, 8:26 μ.μ.

    Στιγμές ιστορίας.....
    Εκλεκτοί και εμπειροπόλεμοι ήσαν οι υπό τον αρχηγόν τούτον Μακεδόνες και άξιοι αυτού, καθώς και ούτος άξιος αυτών• Αυτά τά λόγια είναι του Σπυρίδωνα Τρικούπη για τή μάχη της Σχινολακκας Μεσσηνίας το 1825 , όπου ό τεράστιος Τάσος Καρατάσος σημείωσε την πρώτη νίκη Ελλήνων επί του αήττητου μέχρι εκείνη τη στιγμή Ιμπραήμ Πασά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο