Εμβολιάστηκε και ο Δήμαρχος Βέροιας - "Υποδειγματική" χαρακτήρισε την διαδικασία στο Κ.Υ. Βέροιας


Δελτίο Τύπου από Δ. Βέροιας:

Την πλήρη ικανοποίησή του για την εξέλιξη της πορείας των εμβολιασμών αλλά και την συμβολή γιατρών και νοσηλευτών στην «υποδειγματική», όπως τη χαρακτήρισε, διαδικασία του εμβολιασμού στο Κέντρο Υγείας Βέροιας, εκδήλωσε ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, που εμβολιάστηκε το πρωί της Πέμπτης, 6 Μαΐου 2021, σε ένα από τα συνολικά έξι εμβολιαστικά κέντρα της πόλης.

Ο κ. Βοργιαζίδης ενημερώθηκε για τη διεξαγωγή των εμβολιασμών στις εγκαταστάσεις του Εμβολιαστικού Κέντρου Κ.Υ Βέροιας (Μοράβα 2). Από τις 3 Απριλίου 2021 πάνω από 300 πολίτες προσέρχονται καθημερινά, αρχικά σε χώρο όπου γίνεται η καταγραφή του ιατρικού ιστορικού και στη συνέχεια σε ξεχωριστούς υγειονομικούς χώρους, τα οποία λειτουργούν ως εμβολιαστικά κέντρα. Ακολούθως, το άτομο που εμβολιάστηκε παραμένει σε αίθουσα υπό ιατρική παρακολούθηση, μέχρι να του δοθεί η εντολή να αποχωρήσει από ξεχωριστή είσοδο του κτιρίου, προς αποφυγή συνωστισμού. 

Σημειώνεται πως οι εμβολιασμοί πραγματοποιούνται σε εξαήμερη βάση (πλην Κυριακής). Από τις 5 Μαΐου 2021, στο Κέντρο Υγείας Βέροιας προστέθηκε ένα νέο εμβολιαστικό κέντρο, με τον αριθμό τους να ανέρχεται πλέον στα τέσσερα, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται περαιτέρω ανάπτυξή τους.

«Τόσο εγώ όσο και οι δημότες μας δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για το αυτονόητο και αναγκαίο. Εμβολιαστείτε!» ήταν το μήνυμα του Δημάρχου Βέροιας που χθες συνεχάρη την κ. Μαρία Χατζή, Επιστημονική Υπεύθυνη Κ.Υ. Βέροιας, τον κ. Πρόδρομο Δημητριάδη, Αναπληρωτή Επιστημονικά Υπεύθυνο Κ.Υ. Βέροιας και την κ. Διαμάντω Καρανικολοπούλου, Προϊσταμένη Νοσηλευτικού Προσωπικού για την προσφορά τους στην πρώτη γραμμή της Εθνικής Εκστρατείας Εμβολιασμού.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο