ex-Αιρετικά: Ξεμπρόστιασμα Π. Παυλίδη στους κυβερνητικούς βουλευτές για τα παλιά δικαστήρια


Διαβάζοντας το δελτίο Τύπου της δημοτικής παράταξης "Συνδημότες" του Παύλου Παυλίδη σχετικά με την συνολική αξιοποίηση της πλ. Ωρολογίου στη Βέροια, γράφεται μεταξύ των άλλων:

Να επαναφέρουμε το αίτημα απόκτησης του κτιρίου των Παλιών Δικαστηρίων, ως αναπόσπαστο κομμάτι της πόλης μας, συνδεδεμένο με την ιστορία μας και τον πολιτισμό μας και να ζητήσουμε την συνδρομή των  πολλών και ικανών πολιτικών παραγόντων του τόπου μας και ιδιαίτερα του Υφυπουργού Οικονομικών Απόστολου Βεσυρόπουλου για την θετική κατάληξη της διεκδίκησης.

Πυγμαία η στάση του κ. Παυλίδη και πολύ καλά τα λέει. Δηλαδή, τι παραπάνω χρειάζεται ο Απόστολος Βεσυρόπουλος, όπως και οι Τάσος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης για να ενεργοποιηθούν επί του θέματος; Όλοι μαζί (πλην Βεσυρόπουλου, που είχε κάνει ωστόσο ήδη τις επαφές του), παρουσία και του Δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη, είχαν επισκεφθεί τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΤΑΔ το Νοέμβριο του 2020 και έλαβαν ένα ωραίο "τι δίνετε για να το πάρετε;"... 

Από εκεί και πέρα, τι; Πόσο ενδιαφέρθηκαν οι βουλευτές μας; Τι εξέλιξη είχαμε;

Πολλά μπράβο στον κ. Παυλίδη που δεν φοβάται να ξεμπροστιάσει την αδιαφορία της κυβέρνησης και των τοπικών της εκπροσώπων στο θέμα του Παλιού Δικαστικού Μεγάρου. Μπροστά στο καλό της πόλης δεν χωράνε εκπτώσεις και πολιτικά αλισβερίσια. 

ΥΓ: Ελπίζω να "διάβασα" σωστά το νόημα των όσων ανέφερε ο κ. Παυλίδης και να μην εννοούσε κάτι άλλο...

ΥΓ2: Μην ξεχνάτε, χρειαζόμαστε ένα ωραίο φόντο για τις δηλώσεις σας στις εθνικές εορτές!


ex-Αιρετικά (editorial)
Η στήλη του InVeria.gr που σπάει τα... δόγματα


Με την υπογραφή του Νίκου Βουδούρη

(Εξώδικα, αγωγές, μηνύσεις, εκβιασμούς, εκφοβισμούς, απειλές ή, απλά, πολιτισμένες απαντήσεις, στο e-mail: inveriagr@gmail.com, με την αναγραφή στο θέμα "Για τη στήλη ex-Αιρετικά")
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο