Σταματούν το γερανό της Τροχαίας στη Βέροια;


Ήταν Μάρτιος του 2017, όταν ο εκπρόσωπος της Τροχαίας ενημέρωσε ότι η Υπηρεσία έχει προμηθευτεί γερανοφόρο όχημα. Πράγμα που σήμαινε ότι στο κυκλοφοριακό χάος και αναρχία στο κέντρο της Βέροιας θα έβγαινε περιπολία πλέον ένας γερανός, για να σηκώνει τα παρανόμως σταθμευμένα οχήματα. 

Ποιος δεν θα συμφωνήσει ότι από τότε με την αξιοποίηση του γερανού υπήρξε ραγδαία βελτίωση της εικόνας στο κέντρο της πόλης; Από τις αρχές Απριλίου 2017 που ανέλαβε υπηρεσία, λειτουργώντας πρωτίστως αποτρεπτικά για πολλούς οδηγούς, που στη θέα του γερανού της Τροχαίας σπεύδουν να συμμορφωθούν, οι «κακές οδηγικές συνήθειες» περιορίστηκαν κατά πολύ. Έφτασε μάλιστα και εκτός πόλης, αφού έκανε την εμφάνισή του σε Νάουσα και Αλεξάνδρεια, με την ίδια επίσης επιτυχία. Δυστυχώς στη χώρα μας ο φόβος φυλάει τα έρμα.

Ωστόσο σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο γερανός της Τροχαίας από Δευτέρα σταματά τις περιπολίες και δεν θα ακούμε την γνώριμη κόρνα του που συμμόρφωνε την ίδια στιγμή τους παραβάτες οδηγούς. Προφανώς η Διοίκηση γνωρίζει καλύτερα τις υπηρεσιακές ανάγκες, αλλά θα πρέπει να λάβει υπόψη ότι μόνο με τον γερανό της Τροχαίας έχει αποτελέσματα που θα χρειαζόταν να απασχολήσει πολλαπλάσιο προσωπικό και μέσα.

Πηγή: laosnews.gr
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο