Στο Champions League της EAFF ο Αλέξανδρος Καραϊωσήφ!


Δελτίο Τύπου από την Επιτροπή Διαιτησίας του Οργανισμού Amputee Football Hellas:

Μια πολύ ευχάριστη είδηση για το υπό ανάπτυξη ελληνικό Ποδόσφαιρο Ακρωτηριασμένων έγινε γνωστή της τελευταίες ημέρες, έρχεται να επιβεβαιώσει την αλματώδη ανάπτυξη του αθλήματος στη χώρα μας. 

Η European Amputee Football Federation, ενημέρωσε την ελληνική ομοσπονδία, ότι ο Αλέξανδρος Καραϊωσήφ, επικεφαλής της ανάπτυξης της διαιτησίας στην Ελλάδα και μέλος της Τεχνικής Επιτροπής Διαιτησίας της EAFF, βρίσκεται ανάμεσα στους τέσσερις διεθνείς διαιτητές που μαζί με τρεις διαιτητές από την διοργανώτρια χώρα, θα διευθύνουν τους αγώνες του Champions League 2021, της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης, που θα διεξαχθεί στην πόλη Gaziantep της νοτιοανατολικής Τουρκίας, το τριήμερο 21-23 Μαΐου 2021. 

Στο φετινό Champions League, που είναι το δεύτερο που θα διεξαχθεί μετά το 2019, θα λάβουν μέρος οι πρωταθλήτριες ομάδες της Τουρκίας, Ιταλίας, Γεωργίας, Πολωνίας και Αζερμπαϊτζάν.  

Ευχόμαστε στον Αλέξανδρο καλή επιτυχία στο τουρνουά και ελπίζουμε να αποτελέσει εφαλτήριο για τη συμμετοχή του στο επόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Πολωνία τον Σεπτέμβριο του 2021, όπου συμμετέχει και η Εθνικής μας Ομάδα. 


σ,σ,: Ο Ημαθιώτης ρέφερι, έχει διευθύνει 5 από τα 6 διεθνή φιλικά που έχουν γίνει επί ελληνικού εδάφους από το 2018, ενώ είναι η πρώτη φορά που διαιτητής από την Ελλάδα θα "σφυρίξει" επίσημους διεθνείς αγώνες.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο