Δήλωση του Λαζάρου Τσαβδαρίδη για τα νοσοκομεία της Ημαθίας


Δελτίο Τύπου από βουλευτή Ημαθίας (ΝΔ) Λάζαρου Τσαβδαρίδη:
 
Την ώρα που η Κυβέρνηση της ΝΔ και ο Πρωθυπουργός της χώρας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθούν να οδηγήσουν την Ελλάδα στην νέα εποχή, αντιμετωπίζοντας παθογένειες χρόνων και  τολμώντας ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις που αλλάζουν το πρόσωπο της χώρας, στον ΣΥΡΙΖΑ ψάχνουν απελπισμένα να ανακαλύψουν «με το στανιό» σκιές, μπας και αρθρώσουν έτσι έναν στοιχειώδη αντιπολιτευτικό λόγο.

Τελευταίο τους «κατόρθωμα» είναι η σημερινή προκλητική διαστρέβλωση και μάλιστα δια της Βουλευτού Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ του νοήματος των λόγων του Πρωθυπουργού για την μεγάλη μελλοντική πρόκληση του σχεδιασμού ενός σύγχρονου συστήματος πρωτοβάθμιας φροντίδας που θα βελτιστοποιεί την παροχή υπηρεσιών επ’ ωφελεία των πολιτών, λόγια στα οποία η κα. Καρασαρλίδου εφηύρε τον «προάγγελο κλεισίματος του Νοσοκομείου Νάουσας καθώς και άλλων περιφερειακών νοσοκομείων».

Ας μείνει ήσυχη η κα. Καρασαρλίδου. Οι υγειονομικές μονάδες της χώρας αλλά και του Νομού μας όχι μόνο έχουν ενισχυθεί ουσιαστικά εν καιρώ πανδημίας αλλά και θα συνεχίζουν να ενισχύονται και στο άμεσο μέλλον τόσο με επιπρόσθετο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό όσο και με τον πλέον σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Αυτό αποτελεί προγραμματική δέσμευση της ΝΔ και γίνεται καθημερινά πραγματικότητα σε πείσμα όσων θέλουν να μετατρέψουν το άσπρο σε μαύρο.

Επίσης χαιρόμαστε για την αγωνία που εκφράζει για την υγεία των πολιτών, παρότι δεν την είδαμε εν καιρώ πανδημίας να ψελλίζει κάτι ενάντια στην προτροπή του αρχηγού της για την έμμεση ή άμεση στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στις 632 πορείες που έγιναν στη χώρα από τις αρχές Φεβρουαρίου και εν μέσω περιοριστικών μέτρων. Πορείες, που συνέβαλαν στην εξάπλωση του ιικού φορτίου, την ώρα που οι πολίτες και οι υγειονομικοί μας αγωνίζονταν με καθημερινές υπερβάσεις για την διαφύλαξη της ζωής.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο