Οδηγίες προσέλευσης στις συναυλίες του Φεστιβάλ Δασών Δ. Βέροιας


Φεστιβάλ Δασών ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας – Ανακοίνωση: 

Ακολουθούν οδηγίες για τη χρήση  των καρτών ελεύθερης εισόδου για την ομαλή λειτουργία των εκδηλώσεων. Αφορούν στις δύο εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Δημοτική Κοινότητα Συκιάς και στο Ξηρολίβαδο στο πλαίσιο του φεστιβάλ Δασών και συγκεκριμένα στις: 

Παρασκευή 30/7 , 8.00μ.μ «ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC »  & 10.00μ.μ. «Κωνσταντής Πιστιόλης Loop Station”

Τοποθεσία : Γήπεδο Συκιάς: https://goo.gl/maps/ECMvoGffd2g6Hv3BA
 
Κυριακή 01/08 , 9.00μ.μ. « GORAN BREGOVIC – WEDDING AND THE FUNERAL BAND” 

Tοποθεσία Ξηρολίβαδο: https://goo.gl/maps/n8En6x3a2Kv1zy5f8


ΟΔΗΓΙΕΣ 

H κάρτα ελεύθερης εισόδου -ηλεκτρονικό εισιτήριο εξασφαλίζει δικαίωμα εισόδου στον χώρο της αναγραφόμενης εκδήλωσης για τη συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα, η οποία αναφέρεται σε αυτό.

Η κάθε ηλεκτρονική κράτηση αφορά μέγιστο αριθμό θέσεων δύο (2). Έχουν ενημερωθεί ηλεκτρονικά, μέσω e mails, όλοι όσοι έχουν δεσμεύσει θέσεις μέσω ticketservices.gr. Όλες οι θέσεις αφορούν καθήμενους.
Παρακαλούμε όσοι δε χρησιμοποιήσουν τα ηλεκτρονικά τους εισιτήρια ή τις κάρτες εισόδου να μας ενημερώσουν με e mail στη δ/νση eugene@djninoveria.eu ή στο τηλ 2331078100. Kάποιοι άλλοι περιμένουν…

Η κάρτα ελεύθερης εισόδου ή το ηλεκτρονικό εισιτήριο αναγράφει την ώρα  προσέλευσης στο χώρο της εκδήλωσης . Παρακαλούμε να τηρηθεί.

Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο, έξοδο καθώς και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Κατά την αναμονή για την είσοδό σας στο χώρο της εκδήλωσης θα πρέπει να τηρείτε την μεταξύ σας απόσταση , τουλάχιστον ενάμιση (1,5) μέτρου.

Στους χώρους των εκδηλώσεων   θα λειτουργεί κυλικείο. 

Άτομα με συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού, βήχα, πυρετού και δύσπνοιας  παρακαλούμε να μην προσέρχονται στον χώρο διεξαγωγής των  εκδηλώσεων. 

H Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας, ως βασικός  διοργανωτής, ακολουθεί τις ειδικές οδηγίες των υγειονομικών αρχών για την Covid-19, με προτεραιότητα τη δημόσια υγεία και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινό και τους καλλιτέχνες. 

Στους χώρους των εκδηλώσεων θα υπάρχει η ομάδα εθελοντών – διασωστών ΠΡΟ.ΤΕ.Κ.Τ.Α., παρουσία νοσηλεύτριας και ιατρών.

Και κατά την άνοδο και κατά την κάθοδο των οχημάτων στο βουνό θα υπάρχει καθοδήγηση για την ομαλή ροή της κυκλοφορίας , από το τμήμα Τροχαίας Βέροιας. 

Έχουν διαμορφωθεί ειδικοί χώροι στάθμευσης, πλησίον των συναυλιακών χώρων. Παρακαλούμε να ακολουθείτε τις οδηγίες των υπευθύνων. Υπομονή..
Σεβόμαστε το δάσος. Δεν πετάμε σκουπίδια και αποτσίγαρα. 

Σε περιμένουμε και μην ξεχάσεις …ΖΑΚΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ! 
 
1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΑΣΩΝ 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ 
ΚΕΠΑ Δ.ΒΕΡΟΙΑΣ – ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΗΜΑΘΙΑΣ 
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια