Αλεξάνδρεια: Ξυλοδαρμός υπαλλήλου security του Κέντρου Υγείας από 3 άνδρες - Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Βέροιας


Επίθεση από τρία άτομα δέχθηκε ο άντρας της υπηρεσίας ασφαλείας (security) του κέντρου υγείας Αλεξάνδρειας τα ξημερώματα της Τετάρτης 18 Αυγούστου 2021.

Το περιστατικό συνέβη όταν τρεις νεαροί που επισκέφτηκαν το κέντρο υγείας με αφορμή του προβλήματος στο χέρι ενός εξ αυτών και ενώ ο έχων το πρόβλημα βρισκόταν στο θάλαμο εξετάσεων οι δύο φίλοι του – συνοδοί του επικαλούμενοι πλημμελή συμπεριφορά των ανθρώπων του κέντρου υγείας προς συγγενικό τους πρόσωπο, επιτέθηκαν στον φύλακα (σύμφωνα με τα λεγόμενα του) λέγοντάς του ”ότι τώρα Θα τα πληρώσεις εσύ”.

Ο φύλακας προσπάθησε να αμυνθεί. Στο επεισόδιο παρενέβη και ο έχων το πρόβλημα υγείας με αποτέλεσμα από τα χτυπήματα των τριών να τραυματιστεί ο φύλακας και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Βέροιας όπου και μέχρι αυτή τη στιγμή παραμένει νοσηλευόμενος, ευτυχώς εκτός κινδύνου. Φεύγοντας οι τρεις άνδρες πήραν και το πορτοφόλι από τον φύλακα.

Σύμφωνα πάντοτε με μαρτυρίες οι τρεις που επιτέθηκαν στον φύλακα είναι από την Αλεξάνδρεια και διαμένουν στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου.

Στο χώρο του κέντρου υγείας μετά από λίγη ώρα κατέφθασαν οι άνδρες της αστυνομίας, πλην όμως οι δράστες είχανε φύγει. Έρευνα πραγματοποιείται για να εξακριβωθούν τα στοιχεία τους.

Σύμφωνα με καταγγελίες παρόμοια περιστατικά συμβαίνουν τακτικά στο χώρο του κέντρου υγείας και επιτέλους η αστυνομία σε συνεργασία  με την δημοτική αρχή  και τις υγειονομικές αρχές να πάρουν μέτρα προστασίας των ανθρώπων που εργάζονται στο κέντρο υγείας αλλά και όσων επισκέπτονται αυτό.

Πηγή: avena.gr
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο