Η κίνηση του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας κ. Παντελεήμονος (27/08 - 5/09)Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Ο άνθρωπος του Θεού», η οποία παρουσιάζει τη ζωή και το έργο του Αγίου Νεκταρίου, σήμερα Παρασκευή 27 Αυγούστου, στις 8:00 μ.μ. στο θερινό κινηματοθέατρο «ΣΤΑΡ».

To Σάββατο 28 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο.

To Σάββατο 28 Αυγούστου στις 8:30 μ.μ. στο κοινοτικό κατάστημα της Φυτειάς θα παραστεί στην επετειακή εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 με τίτλο: «Ο αγώνας του 1821 μέσα από την τέχνη».

Την Κυριακή 29 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Σκήτης Βεροίας.

Τη Δευτέρα 30 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου Αλεξανδρείας.

Από τις 31 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου θα συμμετάσχει στην Σύναξη της Ιεραρχίας του Θρόνου στην Κωνσταντινούπολη.

Το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου το πρωί θα λάβει μέρος στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Πριγκήπου, όπου θα τελεστεί το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Κινσάσας κυρού Νικηφόρου.

Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας, όπου θα τελεστεί το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Κινσάσας κυρού Νικηφόρου.


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!