Τάσος Μπαρτζώκας για αποτελέσματα πανελληνίων: «Αυτά που έχετε μέσα σας είναι μεγαλύτερα από κάθε εμπόδιο!»Δελτίο Τύπου: Οι πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν ένα γεγονός ορόσημο. Έναν σταθμό και πρώτο προορισμό των κόπων και των θυσιών των μαθητών, των οικογενειών τους και των εκπαιδευτικών. Ιδιαίτερα αυτή την χρονιά που η υγειονομική κρίση πρόσθεσε επιπλέον δυσκολίες σε μία, ούτως ή άλλως, απαιτητική προετοιμασία.

Εύχομαι από ψυχής σε όλους τους απόφοιτους να επιλέξουν το πιο συμφέρον για τους ίδιους, βασιζόμενοι στις επιταγές της καρδιάς τους, τα ιδιαίτερα ταλέντα και τις ικανότητες τους, πρωτίστως όμως βασιζόμενοι στα όνειρά τους.

Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου σε όλους αυτούς που πέτυχαν τους στόχους τους αυτή τη δύσκολη χρονιά. Να δώσω ιδιαίτερα εύσημα και στις οικογένειες των επιτυχόντων για τις θυσίες τους και την στήριξη στα παιδιά τους.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, θέλω τα παιδιά να θυμούνται πάντα: Η διαδρομή προς την πρόοδο και την αυτονομία είναι δύσκολη, αλλά πάντα ενδιαφέρουσα. Και αυτά που έχετε μέσα σας, τα όνειρα και η θέληση σας, είναι μεγαλύτερα από κάθε εμπόδιο!

Συγχαρητήρια και κάθε καλό για τη συνέχεια σε όλους.

Αναστάσιος Μπαρτζώκας
Βουλευτής Ημαθίας ΝΔ

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!