Το θέμα της επέμβασης στον εγκέφαλο μετά... μπουζουκιού του Δ. Κύρτσου που ανάδειξε το InVeria.gr το 2020 ξανά στην επικαιρότητα


Στις 15 Νοεμβρίου 2020 χιλιάδες αναγνώστες του InVeria.gr διάβασαν για πρώτη φορά την ανάρτηση για την σοβαρή επέμβαση αφαίρεσης όγκου εγκεφάλου στην οποία είχε υποβληθεί ο γνωστός μουσικός από τη Βέροια, Δημήτρης (Μήτσος) Κύρτσος κατά τη διάρκεια της οποίας έπαιζε το μπουζούκι του (δείτε την ανάρτηση εδώ). 

Παραμονές της Παναγίας του 2021 το θέμα επανήλθε στην επικαιρότητα, ίσως και ελλείψει άλλης επικαιρότητας, από το ΑΠΕ - ΜΠΕ και το θέμα έγινε... viral και πάλι, αφού αναδημοσιεύθηκε από δεκάδες ιστοσελίδες. 

Από τη νέα δημοσίευση του θέματος, προέκυψαν ωστόσο και νέα... δεδομένα! Οι γνωστοί... γιατροί του διαδικτύου για ακόμα μία φορά αμφισβήτησαν την εγκυρότητα της είδησης, επιδόθηκαν σε... βαρυσήμαντες αναλύσεις του τύπου "μας δουλεύετε ρε, εγώ έκανα επέμβαση χολής και είχα ολική νάρκωση" και άλλα σχετικά. 

Έγραψε, λοιπόν, στις 15 Νοεμβρίου 2020, το InVeria.gr:


Ήταν 26 Σεπτεμβρίου του 2020 όταν οι φίλοι του γνωστού μουσικού της Βέροιας Μήτσου Κύρτσου "πάγωσαν" βλέποντας την ανάρτηση ενός βίντεο στο οποίο ο ίδιος ήταν σε χειρουργικό κρεβάτι με το μπουζούκι του ανά χείρας και υποβαλλόταν σε εγχείρηση στον εγκέφαλο... 

Όπως θα ξέρετε, κατά τη διάρκεια τέτοιων επεμβάσεων οι γιατροί βάζουν τους χειρουργούμενους να κάνουν μια δραστηριότητα ή να τραγουδούν ή να μιλούν, για να ελέγχουν ανά πάσα ώρα ότι η επέμβαση στον εγκέφαλο δεν επηρεάζει τον ασθενή στην ομιλία, τη νόηση, την κίνηση κλπ. 

Ο Μήτσος τα κατάφερε άψογα και η εγχείρηση στέφθηκε με επιτυχία, χάρη στον νευροχειρουργό - Αναπληρωτή Καθηγητή του Νευροχειρουργικής της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ Νικόλαο Φόρογλου, στην επίκουρη Καθηγήτρια Κλινικής Αναισθησιολογίας και Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ Γεωργία Τσαούση και της ομάδας του, αλλά και στη δύναμη του ίδιου του ασθενή!

Εδώ και εβδομάδες ο Μήτσος Κύρτσος έχει γυρίσει στα μαθήματα μπουζουκιού που παραδίδει και στις άλλες ασχολίες του!

Εμείς να ευχηθούμε να συνεχίσει δυνατά και υγιής, μακριά από κάθε άλλη περιπέτεια!

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια