Κλιμάκιο ή περιοδεύων θίασος; (του Α. Μαρκούλη)


ΣΧΟΛΙΟ, του Αντώνη Μαρκούλη: Περιοδεύων θίασος, ερασιτεχνικής αντίληψης και επαγγελματικής διάστασης, τα κλιμάκια της Ν.Δ. που επισκέπτονται αυτόν τον καιρό την Ημαθία. Mε «θεατρικές» παραστάσεις κάκιστης ποιότητας, ελευθέρας εισόδου και ελευθέρας πτώσεως. Ήταν στραβό το κλήμα, το έφαγαν και τα κλιμάκια.

Φασόν τακτική των κυβερνήσεων της Ν.Δ. η ανακάλυψη της Βόρειας Ελλάδας και της Ημαθίας στην περίοδο λίγο πριν τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Είδα φως –προβολέων- και μπήκα. Ηλίου φαεινότερο, ότι δεν ήλθαν για να μας δουν, ήλθαν για να τους δούμε.

Τι καλά νέα κόμισαν στους πολίτες της Ημαθίας και του κομματικού τους χώρου; Το απόλυτο κενό. Δεν περιμέναμε κάτι περισσότερο από κυρίους τίποτα. Τίποτα για την ενίσχυση επιχειρήσεων, συνεταιρισμών και εποχικών για τον παγετό, τίποτα για το παλιό δικαστικό μέγαρο, τίποτα για το τελωνείο, τίποτα για τον κάθετο άξονα στην Εγνατία, τίποτα γενικώς.

Την ώρα που η Ελλάδα περνά στην πρώτη θέση παγκοσμίως σε δημόσιο χρέος (236% με στοιχεία του ΟΟΣΑ), τη χειρότερη επίδοση στην ιστορία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη να μας μιλήσει για το μέλλον της χώρας. Αλήθεια, να μας πει τι, να πείσει ποιους; Αυτούς που δύο χρόνια τώρα υφιστάμεθα τα αποτελέσματα της ανερμάτιστης και επικίνδυνης πολιτικής του σε όλους τους τομείς; Στην Οικονομία, στην Υγεία, στην Κοινωνία, στην Εξωτερική Πολιτική, παντού; Θράσος!

Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να αντιληφθεί ότι ο πολιτικός του χώρος και χρόνος τελειώνουν. Αν κι αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη επιλέξει τα ψέματα και τα επικοινωνιακά τεχνάσματα, στα οποία έχει εξειδικευτεί, επειδή η Έκθεση τυγχάνει Διεθνής, θα καταφέρει να ρεζιλευτεί διεθνώς. Παρασέρνοντας μια ολόκληρη χώρα. Αντισταθείτε!

Αντώνης Μαρκούλης
Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο