"Μπαράζ" οι ακυρώσεις εκδηλώσεων λόγω του "κόκκινου" στην Ημαθία


Μία μετά την άλλη έρχονται οι ανακοινώσεις για ματαίωση συναυλιών, παραστάσεων και εκδηλώσεων, μετά το "κόκκινο" που επιβλήθηκε στην Ημαθία για την επόμενη - τουλάχιστον - εβδομάδα. 

Μεταξύ αυτών, ματαιώνεται η συναυλία του "Μπούσουλα" υπέρ των σκοπών του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας που θα γινόταν την ερχόμενη Δευτέρα (20/9), καθώς και πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, που θα γινόταν την Πέμπτη (16/9) στο αμφιθέατρο της Αγ. Παρασκευής στη Βέροια. Νωρίτερα το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας ανακοίνωνε την ακύρωση θεατρικών παραστάσεων του 2ου Σχολείου Σκηνοθεσίας. 

Εν τω μεταξύ, ανάμεσα στα δεκάδες κρούσματα που ανακοινώνονται κάθε μέρα είναι και μικρά παιδιά. Ο πρόεδρος του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού "Θεανώ Ζωγιοπούλου"  Κώστας Βασιλειάδης με ανακοίνωση του έκανε γνωστό ότι το μεγάλο τμήμα (Γ) του Σταθμού θα παραμείνει κλειστό για 10 μέρες, λόγω κρούσματος σε βρέφος. 

Πολλές είναι και οι ζωντανές εμφανίσεις καλλιτεχνών που ακυρώνονται, πλήττοντας ακόμη μία φορά τους πολύπαθους κλάδους, τόσο των καλλιτεχνών, όσο και της εστίασης.


Ανακοίνωση του ΣΟΦΨΥ:

Αγαπητές φίλες και φίλοι, 

Όπως καταλαβαίνετε, λόγω της ένταξης της Ημαθίας στις κόκκινες περιοχές λόγω του covid-19 ακυρώνονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις.

 Ετσι ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ και η μουσική βραδιά τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Άλσους «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», με το μουσικό σχήμα «ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ» και πολλούς άλλους τοπικούς καλλιτέχνες, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας 2021.

  Προετοιμασία, έξοδα, κούραση!

  Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές που δήλωσαν να βοηθήσουν στην οργάνωση.

  Ευχαριστούμε τα καταστήματα που δέχτηκαν να διαθέτουν τις προσκλήσεις της εκδήλωσης.

  Ευχαριστούμε τους χορηγούς που ανταποκρίθηκαν.

  Ευχαριστούμε τους καλλιτέχνες του «ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ» και αυτούς που δήλωσαν συμμετοχή τόσο για την ευγενική προσφορά τους όσο και για το χρόνο που διέθεσαν (πρόβες κ.λ.π.) μέχρι σήμερα.

  Ευχαριστούμε όλους όσους εξέφρασαν την επιθυμία να είμαστε όλοι μαζί εκεί για την Ψυχική Υγεία!

  Ο ΣΟΦΨΥ Ημαθίας είναι και θα είναι εδώ! Δίπλα σε κάθε ψυχικά ασθενή, σε κάθε οικογένεια και φροντιστή που έχει ανάγκη!

Οποιος μπορεί και θέλει να τον στηρίξει οικονομικά, ο λογαριασμός στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ είναι:    6210146081882

Η Ψυχική Υγεία μας αφορά όλους!

 
Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Ημαθίας:

Η  Ημαθία από  σήμερα, Τετάρτη 15/9 μπήκε σε περιοριστικούς όρους, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων του covid-19 και τον επιδημιολογικό χαρακτηρισμό κόκκινη περιοχή .
Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ  Ημαθίας ακολουθώντας  το πρωτόκολλο , ακυρώνει την προγραμματισμένη πολιτική εκδήλωση, στο μικρό αμφιθέατρο της Αγ. Παρασκευής, την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου καθώς και την προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο με ομιλητές,  τον Ζαχαριάδη Κώστα υπεύθυνο του τομέα Εσωτερικών και τον Χατζηγιαννάκη Μιλτιάδη αναπλ. Υπεύθυνο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση

ΓΡΑΦΕΊΟ ΤΎΠΟΥ
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΗΜΑΘΊΑΣ


Ανακοίνωση του Βρεφονηπιακού Σταθμού "Θεανώ Ζωγιοπούλου":
 
Ενημερώνουμε τους γονείς ότι το μεγάλο τμήμα (Γ) του Δημοτικού Βρεφικού Σταθμού Θεανώ Ζωγιοπουλου θα παραμείνει κλειστό για 10 ημέρες βάση της ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ οικ.55732/2021 ΦΕΚ 4214/Β/13-9-21 καθώς υπήρξε επιβεβαιωμένο κρούσμα σε βρέφος. 

Οι χώροι της δομής απολυμάνθηκαν, το προσωπικό επανελέχθηκε με rapid test και συνεχίζεται η λειτουργία των υπολοίπων τμημάτων ακολουθώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του covid-19. 

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος ΔΣ
Βασιλειάδης Κωνσταντίνος
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο