Δύο Αμερικάνους δημοσιογράφους τουρισμού φιλοξένησε το αρμόδιο τμήμα του Δ. Βέροιας


Δελτίο Τύπου από αντιδημαρχία Τουρισμού Δ. Βέροιας:

Δύο Αμερικάνους δημοσιογράφους τουρισμού φιλοξένησε στη Βέροια το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Βέροιας. 

Πρόκειται για τον Ελληνοαμερικανό δημοσιογράφο κύριο Nicholas Kontis, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα σε συνεργασία με τη Marketing Greece και συνεργάζεται με ΜΜΕ της Αμερικής μεταξύ των οποίων η Huffington Post και η USA TODAY και για την Αμερικανίδα αρθρογράφο τουρισμού Rose Palmer, η οποία έχει αποσπάσει 18 βραβεία για τη δημοσιογραφική δουλειά της και είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης Ταξιδιωτικών Συγγραφέων Τροφίμου και Οίνου «International Food Wine and Travel Writers Association-(IFWTWA)» που εδρεύει στην Αμερική. 

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κύριος Λάζαρος Ασλανίδης και τα στελέχη του Τμήματος είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το πλούσιο τουριστικό προϊόν της Βέροιας και να ξεναγήσουν τους καλεσμένους τους στα σπουδαία σημεία ενδιαφέροντος του Δήμου Βέροιας. Το press trip των Αμερικανών δημοσιογράφων διοργανώθηκε σε συνεργασία με την κυρία Σοφία Μπουρνατζή της PASS PARTOUT Tourism Marketing, DMC. 

Επιπλέον, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κύριος Λάζαρος Ασλανίδης, μετά την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του, ξεκίνησε σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους τουριστικών και επιχειρηματικών φορέων της Βέροιας αλλά και με την Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας-Θράκης όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Βύρωνα Θεολόγη και τον Αντιπρόεδρο κ. Γεώργιο Βόγια. Κατά τη συνάντηση με τους εκπροσώπους της Ένωσης, συζητήθηκαν οι ενέργειες τουριστικής προώθησης της Βέροιας μέσω των μελών-τουριστικών γραφείων της Ένωσης.

Τέλος, ο Δήμος Βέροιας θα έχει την ευκαιρία για ακόμα μία φορά να λάβει μέρος στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Philoxenia” που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη το διάστημα από 12 έως 14 Νοεμβρίου 2021.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο