Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Χτίζοντας υγιείς σχέσεις» της Κοινωνικής Υπηρεσίας Δ. Βέροιας στην Β’ Τάξη του 6ου Γυμνασίου


Δελτίο Τύπου από Δ. Βέροιας: 
Στις 21 Οκτωβρίου 2021, στα πλαίσια του μαθήματος «Εργαστήρια Δεξιοτήτων», που διδάσκεται στην β΄ γυμνασίου,  η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Βέροιας, κατόπιν πρόσκλησης, πραγματοποίησε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στους μαθητές της β΄ τάξης του 6ου γυμνάσιου Βέροιας με θέμα «Χτίζοντας υγιείς σχέσεις». 

Η κοινωνική λειτουργός Φωτεινή Τερζή και η ψυχολόγος Παρασκευή Αγγελή, στις συναντήσεις τους με τους μαθητές, είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν, μέσα από δραστηριότητες, τα χαρακτηριστικά των υγιών και μη υγιών σχέσεων καθώς και τρόπους επικοινωνίας και διαχείρισης προβλημάτων. 

Οι μαθητές ανταποκρίθηκαν θετικά και στο τέλος αξιολόγησαν το εν λόγω πρόγραμμα ως απαραίτητο να πραγματοποιείται στα σχολεία, προκειμένου να μάθουν όλοι να αναγνωρίζουν τις προειδοποιητικές ενδείξεις της βίας και συνεπώς να την προλαμβάνουν.    

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή στου 6ου γυμνάσιου Βέροιας,  Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο και την καθηγήτρια, Κωνσταντίνα Τσόλη, για την πρόσκληση και τη συνεργασία τους καθώς και τους μαθητές για την ενεργό συμμετοχή τους.

Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη σε οποιαδήποτε παρόμοια πρόσκληση με στόχο τη συστηματική ενημέρωση των μαθητών.


 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο