Εκδήλωση της Τοπικής Ομάδας Βέροιας της Διεθνούς Αμνηστίας για τις παράνομες επαναπροωθήσεις (20/11)


Δελτίο Τύπου: Η Τοπική Ομάδα Βέροιας της Διεθνούς Αμνηστίας προβάλει ντοκιμαντέρ και συζητάει για τις παράνομες επαναπροωθήσεις.

Σας καλούμε στην πρώτη μας δια ζώσης εκδήλωση όπου θα παρακολουθήσουμε το ντοκιμαντέρ του κ. Γιώργου Αυγερόπουλου με τίτλο "ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΖΗΣΑΝ - Ιστορίες Αξιοπρέπειας" και θα ακολουθήσει συζήτηση πάνω στο ζήτημα των παράνομων επαναπροωθήσεων. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Βέροια, στο καφέ  "εκτός χάρτη" επί της οδού Βενιζέλου αριθμ. 43, το Σάββατο 20 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ.

Σας καλούμε να συζητήσουμε για τη δύναμη της αλλαγής στον αγώνα για τα ανθρώπινα δικαιώματα, να μοιραστούμε ιδέες και να αλληλοεπιδράσουμε.

Επίσης, σας παροτρύνουμε να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής στην Τοπική Ομάδα Βέροιας της Διεθνούς Αμνηστίας και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην νεοσύστατη αυτή ομάδα στην πόλη μας!

Υ.Γ. Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και δικαίωμα εισόδου στο χώρο έχουν, σύμφωνα με τα μέτρα αντιμετώπισης του κορονοϊού, οι εμβολιασμένοι και νοσήσαντες με επίδειξη των αντίστοιχων πιστοποιητικών και της αστυνομικής τους ταυτότητας. 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο