Φωταγώγηση του Δημαρχείου Βέροιας για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού (20/11)


Δελτίο Τύπου από Δ. Βέροιας: Σε μία συμβολική πράξη στήριξης για την προστασία των Δικαιωμάτων των Παιδιών προχωρά ο Δήμος Βέροιας, με τη φωταγώγηση του Δημαρχείου της πόλης το απόγευμα του Σαββάτου 20 Νοεμβρίου, στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση των ενηλίκων προς την κατεύθυνση ενός καλύτερου μέλλοντος χωρίς αποκλεισμούς για τα παιδιά όλου του κόσμου.

Ο Δήμος Βέροιας ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της ΚΕΔΕ και του Γραφείου της UNICEF στην Ελλάδα συμμετέχει στη φωταγώγηση με κυανό χρώμα δημαρχιακών κτιρίων, αρχαιολογικών χώρων και εμβληματικών σημείων της χώρας όπως προτρέπουν τα Ηνωμένα Έθνη, ως ένδειξη στήριξης της επετείου της υπογραφής της Διεθνούς Σύμβασης του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα του Παιδιού.

Η 20η Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού, είναι μια ευκαιρία για παιδιά και νέους να ενώσουν τις φωνές τους για θέματα που έχουν σημασία για τη γενιά τους - από τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, την ψυχική υγεία, την εκπαίδευση, την εξάλειψη του ρατσισμού και των διακρίσεων - και να παρακινήσουν τους ενήλικες να συμβάλουν στο δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

Η φωταγώγηση του Δημαρχείου Βέροιας πραγματοποιείται για να θυμίσει σε όλους ότι η νέα γενιά αντιπροσωπεύει την ελπίδα όλων μας για ένα καλύτερο μέλλον.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο