Για τον "ΕΡΑΣΜΟ" κάθε μέρα είναι 25 Νοέμβρη: Θεματική εβδομάδα για την Παγκόσμια Ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών



Δελτίο Τύπου: Ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος» συνεπής στην αποστολή του για 14 συναπτά έτη, στον καθημερινό αγώνα ενάντια στην κακοποίηση της γυναίκας, δίνει το δυναμικό του «παρών» και φέτος, όπως κάθε χρόνο, με τη διοργάνωση θεματικής εβδομάδας, με αφορμή την 25 Νοέμβρη – Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Σε συνεργασία με το «Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας», και υπό την αιγίδα των Δήμων Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας θα διενεργηθούν ενημερωτικές δράσεις σε κεντρικά σημεία των αντίστοιχων πόλεων, (βλέπε πρόγραμμα στην αφίσα) με διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού.

Παράλληλα θα προβληθεί ταινία συναφούς περιεχομένου («The Noir Project» του Γρηγόρη Βαρδαρινού), με θέμα την αγωνιώδη προσπάθεια ενός 16χρονου αγοριού να σώσει τη μητέρα του από τα «νύχια» του αλκοολικού και χαρτοπαίχτη πατέρα του.  Θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση προβληματισμού αναφορικά με το φαινόμενο της έμφυλης βίας και των εκδοχών της, μεταξύ του κοινού και της επιστημονικής ομάδας του Συλλόγου μας, με αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων κατά της COVID19.

Η εν λόγω δράση εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας (2014 -2020). Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο)
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο