Πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων ζώων συντροφιάς υλοποιήθηκε από τον Δ. Βέροιας


Στη διαχείριση 171 αδέσποτων ζώων συντροφιάς προχώρησε από τις 7 έως τις 15 Νοεμβρίου 2021 ο Δήμος Βέροιας, στο πλαίσιο του προγράμματος εθελοντικών στειρώσεων στο Δημοτικό Κτηνιατρείο σε συνεργασία με την Γερμανική φιλοζωική οργάνωση Tierinsel Umut Evi e.V., την Εθελόντρια Γερμανίδα Κτηνίατρο Dr. MELANIE–ELISABETH STEHLE, τον επιστημονικά υπεύθυνο Δημοτικό Κτηνίατρο, υπηρεσιακά στελέχη της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης και τα συνεργαζόμενα φιλοζωικά σωματεία «Σύλλογος Ζωόφιλων ΖΩ.Η» και «Κιβωτός Ελπίδα».

Τα παραπάνω αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης Ηλίας Τσιφλίδης και προσθέτει ότι πραγματοποιήθηκε εμβολιασμός, τσιπάρισμα και στείρωση σε 99 σκυλιά και 72 γάτες με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής τους και τη μείωση της επιθετικότητάς τους. 

Η ανακοίνωση κλείνει με ευχαριστίες εκ μέρους του Δήμου Βέροιας προς τις φιλοζωϊκές οργανώσεις και τους εθελοντές φιλόζωους πολίτες που βοήθησαν στην υλοποίηση του προγράμματος  και τις επιχειρήσεις που συνέβαλαν με τις προσφορές τους.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο