Στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Philoxenia” συμμετείχε για 6η χρονιά ο Δ. Βέροιας


Για 6η συνεχή χρονιά συμμετείχε ο Δήμος Βέροιας στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Philoxenia”, το μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός για τον κλάδο του τουρισμού στην Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε από τις 12 έως τις 14 Νοεμβρίου 2021 στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης - HELEXPO.


Στο σταντ του Δήμου Βέροιας που βρισκόταν στην «καρδιά» της έκθεσης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Βέροιας Λάζαρος Ασλανίδης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βέροιας κ. Γιώργος Τσιλογιάννης και τα στελέχη του Τμήματος Τουρισμού πρόβαλαν επί τρεις ημέρες τις ομορφιές της Βέροιας. Ταυτόχρονα, πραγματοποιήθηκαν Β2Β με buyers του εξωτερικού και πολλές επαγγελματικές συναντήσεις.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Λάζαρος Ασλανίδης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όσους συνέδραμαν στην προσπάθεια προβολής του τόπου μας κατά τη διάρκεια της 36ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού “Philoxenia”, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον υπάλληλο του Δήμου Βέροιας, Σάκη Δαγαλέα, για την παρουσία του καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης και στις επιχειρήσεις Venus, Panini, και Κανδύλας για την προσφορές των προϊόντων τους.

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο