Κοινά πράγματα που ξεχνούν οι άνθρωποι όταν μετακομίζουν


Είστε ο τύπος του ατόμου που ξεχνάει το πορτοφόλι και τα κλειδιά του κάθε φορά που βγαίνετε από την πόρτα;

Αν ναι, μπορεί να ανησυχείτε μήπως ξεχάσετε πράγματα στην επερχόμενη μετακόμιση σας. Προτού έρθουν οι επαγγελματίες και αρχίσουν να εργάζονται στο σπίτι σας, διαβάστε αυτόν τον οδηγό για ορισμένα βασικά πράγματα, που θα μπορούσατε κατά λάθος να αφήσετε πίσω σας.  Γράψτε τα, για να μην ξεχάσετε! 

Σημαντικά έγγραφα και έγγραφα

Μπορεί να νομίζετε ότι τα σημαντικά έγγραφα και τα πιστοποιητικά είναι τα πρώτα πράγματα που πρέπει να πακετάρετε, αλλά ξεχνιούνται εύκολα αν τα αφήσετε κάτω έστω και για ένα δευτερόλεπτο. Όταν μετακομίζετε, είναι πιο εύκολο να θυμάστε όλα τα σημαντικά σας πράγματα ενοποιώντας τα σε ένα μεγάλο βιβλιοδέτη.  Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει διαβατήρια, πιστοποιητικά γέννησης, οικονομικά αρχεία, πληροφορίες αυτοκινήτου, ακόμη και σημαντικά έγγραφα εργασίας.

Κρατήστε το συνδετικό στο πρόσωπό σας ανά πάσα στιγμή, είτε στην τσάντα σας είτε στο κουτί στο όχημα μαζί σας. 

Τιμαλφή

Είναι σύνηθες για τους ανθρώπους να αφήνουν πολύτιμες αποθήκες στα πατώματα, στους τοίχους ή στα φορητά χρηματοκιβώτια τους. Τώρα που μετακομίζετε, ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε πού βρίσκονται όλα.  Μην ξεχάσετε να συγκεντρώσετε όλα τα πολύτιμα υπάρχοντά σας πριν φτάσουν οι επαγγελματίες μεταφορείς και να τα κρατήσετε στο βασικό σας κουτί για να τα μεταφέρετε.

Στεγνό καθάρισμα

 Με όλο το τρέξιμο και τα μαζεύματα, είναι σύνηθες για τους ανθρώπους να ξεχνούν τα πουκάμισα που άφησαν στο καθαριστήριο την προηγούμενη εβδομάδα. Ανάλογα με το πόσο μακριά είναι η νέα τοποθεσία, μπορεί να χρειαστεί πολύς χρόνος για να επιστρέψετε και να τα ανακτήσετε, ενώ ορισμένα στεγνοκαθαριστήρια έχουν ημερομηνία λήξης όταν πετούν τα αζήτητα ρούχα. 

Ζητήστε ημερομηνία και ώρα παραλαβής σε ένα ημερολόγιο

Ορισμένα στεγνοκαθαριστήρια τηλεφωνούν όταν τα ρούχα σας είναι έτοιμα, οπότε αν είναι δυνατόν, ζητήστε τους να επικοινωνήσουν απευθείας μαζί σας.  Θα πρέπει επίσης να έχετε κατά νου τον χρόνο που χρειάζονται οι ειδικοί για να ετοιμάσουν τα ρούχα σας. Εάν γνωρίζετε ότι μετακομίζετε εντός της ίδιας εβδομάδας, προσπαθήστε να περιμένετε μέχρι να φτάσετε στον νέο σας προορισμό. 

Αλλαγές Διεύθυνσης

Μια ακόμη διαδικασία που πρέπει να έχετε τακτοποιήσει από την αρχή. Μπορεί να μην έχετε χρόνο να μαγειρέψετε στο νέο σας σπίτι για λίγο συνεπώς θα χρειαστεί να ρυθμίσετε όλα τα νέα δεδομένα. 

Μην ξεχάσετε να ζητήσετε βοήθεια

Μέσα από όλη τη φασαρία, ξεχνάμε να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να αναπνεύσουμε. Η μετακόμιση στην Αθήνα είναι αγχωτική, αλλά δεν χρειάζεται να είναι.  Η πρόσληψη μιας μεταφορικής εταιρείας μπορεί να αφαιρέσει το βάρος της συσκευασίας και της εκφόρτωσης από τους ώμους σας για να εστιάσετε στο να βεβαιωθείτε ότι δεν αφήνετε τα σημαντικά πράγματα πίσω. 

Ξεκινήστε τη μετακόμιση σας σήμερα

Εάν είστε κάποιος που ξεχνάει συχνά πράγματα, η εγγραφή σε ένα ημερολόγιο όλων των υποχρεώσεων, με ένα πρόγραμμα σχεδιασμού ή στο κινητό σας μπορεί να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε όλες τις υπενθυμίσεις σας.

Οι περισσότερες μετακομίσεις στην Αθήνα πλέον χρειάζονται σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα. Και είναι λογικό γιατί κάθε μετακόμιση είναι ιδιαίτερη όπως και τα υπάρχοντα σας. Ειδικότερα στα πιο βαριά αντικείμενα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Καλή επιτυχία.

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο