Νέα ανταλλαγή ανακοινώσεων για τον βιολογικό της Βέροιας - Παυλίδης και Διαμάντης αυτή τη φορά πρωταγωνιστές


Νέος κύκλος αντιπαράθεσης ξεκίνησε μετά την πολύωρη συζήτηση του θέματος του Βιολογικού καθαρισμού της  ΔΕΥΑΒ στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021. 

Την επομένη της συνεδρίασης ο Παύλος Παυλίδης τόνισε την παραδοχή περί μη ύπαρξης πιστοποίησης της μεθόδου και στην ανακοίνωση εκείνη απαντά ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Στέργιο Διαμάντης, χαρακτηρίζοντάς τον "αρνητή της πραγματικότητας". 

Πρόκειται για ένα θέμα που σε επίπεδο διαλόγου αναλύθηκε διεξοδικά και εξαντλήθηκε. Τώρα τον λόγο έχουν οι αρμόδιες ελεγκτικές αρχές να δώσουν τις απαντήσεις. 

Η ανακοίνωση Π. Παυλίδη:

Βραδιά αποκάλυψης η χθεσινή (20/12/2021) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας.
Η πολυδιαφημισμένη "πιστοποίηση" της μεθόδου μικροοργανισμών που χρησιμοποιεί ο εργολάβος-επιχειρηματίας που λειτουργεί τον βιολογικό του Δήμου μας, τελικά δεν υπάρχει!!! Είναι μια "τεχνική έρευνα"!!! Έλεγαν ψέματα δημόσια!!!

Η δε εξαφάνιση σε ποσοστό 100% της λυματολάσπης με την πρωτοποριακή μέθοδο των μικροοργανισμών του εργολάβου - επιχειρηματία, με επίσημη ομολογία του ιδίου ενώπιον όλων των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, επιτυγχάνει τελικά "εξαφάνιση" κοντά στο 70%!!! 

Μετά τις αποκαλύψεις που πέτυχε η παράταξή μας με συστηματική έρευνα και επιμονή, επανέρχεται το λογικό ερώτημα: Στον βιολογικό έχουν έλθει εδώ και εννέα χρόνια περίπου 90.000 τόνοι λυματολάσπη. "Που είναι λοιπόν η παραγόμενη μετά την επεξεργασία λυματολάσπη";

Η παράταξή μας εγγυάται ένα μόνο. Ότι αυτή η υπόθεση θα πάει μέχρι τέλους. Οι πολίτες σύντομα θα ξέρουν την αλήθεια. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τιμάμε αυτούς που συνέδραμαν στο αυτονόητο. Να συναινέσουν στο να σταλεί ο φάκελος στο Υπουργείο Περιβάλλοντος όπου υπάρχουν και ειδικοί επί του θέματος, στον Αξιότιμο Εισαγγελέα του τόπου μας, στον Αξιότιμο Εισαγγελέα Διαφθοράς, στα κόμματα, στις Οικολογικές Οργανώσεις και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το χρωστάμε στις επόμενες γενιές.

Υ.Γ. Η Βέροια για την πρωτοποριακή μέθοδο ή θα πάρει το Nobel και θα σωθεί ο κόσμος όλος ή κάτι δεν πάει καλά...

Παύλος Παυλίδης 
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης 
ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ


Απάντηση από Πρόεδρο ΔΕΥΑΒ:

«Κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε κε Παυλίδη»

Κάνετε πως δεν καταλάβατε τίποτε κε Παυλίδη στο Δημοτικό Συμβούλιο της περασμένης Δευτέρας. Δεν περιμέναμε τίποτε περισσότερο. Εξάλλου ο κος Γουλτίδης σας εξέθεσε με την απροσεξία του και ξεσκέπασε ποιος κρύβεται πίσω από τον ντόρο που προσπαθείτε να δημιουργήσετε για να καρπωθείτε μικροπολιτικά συμφέροντα. Πρέπει όμως να απαντήσετε: η εξοικονόμηση που έγινε στην εγκατάσταση ανέρχεται με μετριοπαθείς υπολογισμούς στα 2,8 εκατομμύρια ευρώ ή όχι! Αυτό αντιστοιχεί σε 15 ευρώ ανά νοικοκυριό το χρόνο. Θέλετε να αυξήσουμε τα τιμολόγια της ΔΕΥΑΒ; Εμείς όχι! 

Μας κατηγορείτε για «πιθανή» ρύπανση. Δεν εμπιστεύεστε δηλαδή τον 24ωρο αυτόματο δειγματολήπτη, ούτε και τις αναλύσεις του διαπιστευμένου εργαστηρίου. Είστε με λίγα λόγια αρνητής της πραγματικότητας.
Εμείς είμαστε εδώ και περιμένουμε με χαρά να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ελεγκτική αρχή θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Προσοχή όμως όταν σκάβετε λάκκους…

Ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΔΕΥΑΒέροιας
Στέργιος Διαμάντης
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο